Cum s-a trezit un timișorean cu două amenzi în parbriz deși avea...

Cum s-a trezit un timișorean cu două amenzi în parbriz deși avea abonament TimPark

3
DISTRIBUIȚI
timpark01_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Timişorenii de pe strada Augustin Pacha, nr. 2,  care îşi parchează maşina în spatele magazinului Bega, au avut parte de o surpriză neplăcută în 15 august. Peste noapte, locuitorii s-au trezit că în parcarea unde îşi lăsau maşina de obicei a apărut o plăcuţă prin care erau atenţionaţi că abonamentele TimPark nu mai sunt valabile, dar şi o amendă de 80 de lei pentru că au parcat într-un loc „nepermis”.

Narcis Bobic, unul dintre timişorenii care locuieşte pe strada Augustin Pacha, ne-a declarat că în momentul în care s-a întors din concediu, săptămâna trecută, a observat că pe parbrizul autoturismului pe care l-a lăsat în spatele magazinului Bega, poliţiştii i-au lipit două fluturaşe cu valoarea amenzilor. „Am abonament TimPark pe un an de zile şi m-am trezit cu două amenzi.


Dacă mai primeam încă o amendă, cred că îmi blocau roţile. Doar a apărut acea plăcuţă prin care eram informaţi că nu mai aveam voie să parcăm, fără să fim anunţaţi înainte. O să depun contestaţie, nu mi se pare normal ce se întâmplă”, ne-a povestit revoltat Narcis Bobic.

Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, Ionel Ursu, şeful serviciului Administraţie Parcări in cadrul ADP, ne-a explicat faptul că strada Augustin Pacha face parte din data de 15 august din zona 0. Concret, timişorenii pot parca pe această stradă doar dacă plătesc 3 lei pe oră. „Da, este adevărat. Abonamentele TimPark nu mai sunt valabile pentru strada Augustin Pacha, pentru că alături de Parcarea Modex şi cea de pe str. Nikolaus Lenau formează zona 0. Am aprobat contestaţiile venite doar de la timişorenii care au primit amenzi în prima zi în care a început să fie aplicat tariful de 3 lei pe oră. Oamenii nu pot să spună că nu au ştiut de această transformare pentru că noi am trimis comunicate de presă, i-am informat”, ne-a declarat Ionel Ursu.

Ideea ca zona 0 să fie creată pentru cele trei parcări centrale îi aparţine primarului Nicolae Robu. Edilul şef a propus un proiect de hotărâre în acest sens, care a şi fost aprobat de aleşii locali în plenul din 30 iulie. Astfel, s-a decis dublarea tarifului de 1,5 lei pe oră în Parcarea Modex, strada Nikolaus Lenau şi parcarea din spatele magazinului Bega începând cu data de 15 august.

3 COMENTARII

  1. Ionel Ursu , da-le inapoi banii la oamenii pisatu drecu cu amenzile voastre si cu tot neamu vostru de hoti . Narcis Bobic are platit pe un an si primeste 2 amenzi ? Sa va fie rusine , pisatii drecu ce sunteti , faceti Timisoara de ras…

  2. Din opinia mea de cetatean al orasului,cred ca ar fi trebuit sa se urmareasca cati clienti au la ADP abonamente facute pe zona respectiva ,cautati solutii si pt.cei care au fost corecti Nu asa ca schimbati taxarea pe zona si pretinde-ti tot cetateanul sa se informeze de noile modificari .De ce sa fim tratati cu nepasare si indiferenta daca st corecti.Atunci de ce sa mai fim buni platnici daca nu se tine cont .Nu este corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.