De ce îl cheamă șefii de la fabrica de cauciucuri Continental pe...

De ce îl cheamă șefii de la fabrica de cauciucuri Continental pe Robu în inspecție

6
DISTRIBUIȚI

robu01

Sâmbătă de sâmbătă câteva zeci de timişoreni îşi dau întâlnire în Piaţa Unirii pentru a-şi face poze. Oamenii nu sunt pasionaţi de fotografie, dar sunt mari iubitori ai naturii, motiv pentru care ies cu măşti de gaze la nas. Problema lor:  nu  mai suportă mirosul de cauciuc emanat în zona Pădurea Verde de  compania Continental.


Discuţiile pe tema Continental au redevenit un subiect fierbinte nu doar din cauza protestatarilor, ci şi din cauză că edilul şef Nicolae Robu a admis că este de acord cu cei care se plâng şi că în zonă miroase din ce în ce mai tare a cauciuc. Astăzi, primarul a menţionat că  a fost invitat la compania Continental pentru a vedea cu ochii lui adevărul.  Mai exact, există speculaţii cum că s-ar elimina  mirosurile prin deschiderea geamurilor şi nu numai prin aerisirile special amenajate. Legat de acest aspect reprezentanţii companiei i-au cerut edilului să facă o inspecţie pentru a vedea cu ochii săi că acest lucru nu este posbil.  Deşi au existat zvonuri şi cum că primăria nu ia măsuri împotriva companiei dat fiind faptul că nemţii au sponsorizat mai multe evenimente  din oraş, Robu a dat asigurări că dacă firmele refuză sponsorizări relaţiile se pot răci, dar sub nicio formă legăturile nu pot deveni mai calde prin diverse donaţii sau contribuţii.

6 COMENTARII

  1. Nu cred ca-i asa de importanta iubirea noastra pentru natura in acest caz…noi luptam pentru normalitate! Vrem aer curat, nepoluat! Constitutional, este dreptul nostru sa traim intr-un mediu sanatos….atat primarul cat si cei de la Continental trebuie sa realizeze ca asa nu se mai poate!!!

  2. Atata timp cat la mijloc sunt bani, multi bani, nimeni (ma refer la autoritati) nu va face nimic. Geamuri inchise, filtre functionale, toate astea sunt niste cacaturi, mirosul exista, este real, nu o iluzie in masa. Degeaba nea arata cei de la continental instalatiile lor moderne sau filtrele lor performante… mirosul persista si ne omoara incet-incet.

  3. Locuiesc in Lipovei, pe Holdelor si in unele seri nu se poate sta cu geamul deschis din cauza mirosului de cauciuc.Ma gandesc cum stau cei din apropierea fabricii.

  4. Eu locuiesc pe Al.Ghirodei si sunt zile si nopti intregi cand e aproape imposibil de respirat aerul.Sa nu mai vorbim de funinginea care se aseaza peste tot.E monstruos ceea ce se intampla.Filtre functionale….unde sunt si cum functioneaza ele ???daca asa e de mare poluarea cu filtre performante atunci cum este fara filtre ??Povesti de adormit copii aceste filtre .

  5. Eu locuiesc in UMT,deci cum pot minti in halul asta ca iese mirosurile pe geam,,,,vrajeala,nu ar mai fi un angajat….Se invart bani grei la continental,altii ii alunga la noi sunt buni,dar ce nu face romanul ptr bani!!!!!!!!!!!!!!

  6. De ce il cheama,ca sa dea mita ca asa se face…rusine sa va fie,ne omorati cu zilele,spitalul Victor Babes e la 2 pasi,zonele UMT,LIPOVEI sunt distruse de mirosuri insuportabile,parca dl primar nu stie ca PUTE…hahaha astai buna……RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.