De ce s-a înfuriat primarul Robu pe vicepreședintele Consiliului Județean Marian Vasile

De ce s-a înfuriat primarul Robu pe vicepreședintele Consiliului Județean Marian Vasile

2
DISTRIBUIȚI
robu gandire
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi „armată” cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile, alături de care a susţinut o conferinţă de presă.  Vasile a vorbit despre faptul că România riscă să fie exclusă dintr-o rută feroviară a unei magistrale care leagă Europa de Asia, din cauza faptului că ministerele nu sunt atente la proiectele internaţionale.  În cadrul discuţiilor a intervenit şi subiectul centurii de Sud a Timişoarei, temă despre care Vasile a spus că a auzit replici din partea unor factori de decizie din capitală cum că este de ajuns tronsonul deja construit.


Lui Robu i-a sărit imediat ţandăra.  „Treaba asta nu e a consiliului judeţean, ci este a CNADNR și este în proiectul 2014 – 2020 a ministerului Transporurilor va fi finanțată. Să nu luăm în seamă, nu trebuie să spunem oamenilor toate prostiile pe care le debitează unii sau alții. Nu există niciun factor responsabil în țara asta care să aibă părerea asta că Timișoara nu are nevoie de mai mult de un tronson. Să facem filtru, în  jurul nostru e mult zgomot să luăm în seamă numai ce este nevoie să luăm în seamă”, a spus categoric liberalul. Odată încheiată  lecţia de „dirigenţie”, Robu s-a manifestat „politicos”: a butonat pe IPhone plângându-se în şoaptă că nu se descurcă cu o aplicaţie, asta în timp ce Vasile vorbea despre proiecte de infrastructură. Robu a mai avut o astfel de ieşire şi cu deputatul Horia Cristian.

2 COMENTARII

  1. Sa ne fie foarte clar: ori faceti centura sud in aceasta legislatura ori sigur nu va mai votam. 2020 este un termen mult prea indepartat. Se aude domnu’ Robu si domnu’ Bojin???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.