De ce se tot amână divorțul milionarului îndrăgostit de munte Romeo Dunca....

De ce se tot amână divorțul milionarului îndrăgostit de munte Romeo Dunca. Breșele dintr-un imperiu de milioane de euro

3
DISTRIBUIȚI

romeo_dunca

Deși a depus cerere de divorț la mijlocul lunii ianuarie, în opt luni Romeo Dunca nu a ajuns nici măcar la partaj. Divorțul său de Daniela-Elena, femeia cu care milionarul timișorean a fost căsătorit timp de 20 de ani și cu care are doi copii, a suferit până acum cinci amânări. La ultimul termen Romeo Dunca și-a trimis doar avocata.

Motivul amânării ar putea fi legat de problemele de afaceri.


În acest moment Dunca mai are la dispoziție trei săptămâni să încaseze cel puțin un milion de euro pe un elicopter Eurocopter AS 350 B3, ultimul din flota companiei. Dunca susține că e interesată să îl cumpere o companie din Italia.

Vânzarea este condiționată de un împrumut de la UniCredit Ţiriac Bank şi UniCredit Bank Austria. La finele lui iulie conducerea companiei controlate de Dunca a  încheiat acte adiționale la liniile de creditare contractate din  2006 pentru 42 milioane euro. Reeşalonarea urma să fie realizată în două etape, a doua fiind condiţionată de vânzarea unui elicopter tip până la 15 octombrie, la preţul minim de 1 milion de euro.

Dunca Expediţii, cu 500 de autovehicule, în proprietate, leasing sau închiriate, a încheiat anul trecut cu afaceri de 150 milioane lei şi un profit net de 5,5 milioane lei. Averea lui Romeo Dunca era evaluata, în 2010, de revista Forbes, la aproximativ 15-17 milioane de euro. “Familia mea este o victima a muntelui. Soția mea nu a înțeles efortul meu pentru a duce la bun sfârșit proiectul de pe muntele Țarcu și, întrucât am nevoie de liniște când ajung acasă, să nu mai dau explicații, pentru că dau explicații destule în alte părți, am decis să intentez divorț. Soția mea a fost victima presei, deoarece erau discuții pe seama sumelor de bani pe care le-aș avea și presa le invoca, milioane de euro”, declara Dunca la începutul anului.

Foto: expressdebanat.ro

3 COMENTARII

 1. Dunca esti un mare mincionos, auzi ca ti ai sacrificat familia pentru munte(sic?!) cand tot orasul te stie ca esti ca ai dezerat de acasa pentru o curva de 2 lei si acum de dai victima!
  E normal ca nu mai aveai chef sa dai explicatii si sotiei, cand erai preocupat sa dai explicatii in alta parte, adica curvei!
  Esti un nemernic care ti ai batut joc de o sotie si 4 copii, iar acum te dai ranit in aripa sa nu le lasi nimic, normal pentru ca ti au mancat curvele banii fraiere.
  Esti un nimeni in orasul asta, un zero barat, cand deschizi gura vorbesti numai prostii, auzi sotia este victima presei, este victima prostiei tale din cap boule nemernic ce esti.
  Dar, o sa te ajunga si pe tine din urma lacrimile copiilor si sotiei care a ramas pe drumuri si atunci o sa iti treaca infatuarea si zambetul ala tampit de pe fata.
  Dute pe munte sa nu mai auzim de tine, ne ai face un mare bine, ca e lumea plina de cretini ca tine.

 2. asa Dunca draghe. da-i la cap nevesti-ti daca nu face ciocu’ mic. noi ominii de afacere avem nevoie de neveste tinere si frumoase care sa inteleaga eforturile noastre de a face bani bani bani.
  i-ati o studenta moldoveanca ca-s bune a dreacu’ !!!
  (stii la ce ma refer, nu?)

 3. „Vocea Muntelui”? Hmm… Daca zici tu. Desi nu inteleg de unde pana unde. Nu Romeo Dunca indruga minciuni, minciunile iti apartin musiu(sau madam). Mai bine ti ai vedea de ale tale. Dunca n a plecat de acasa pentru nici o curva, cum zici tu. Toti care il cunosc cu adevarat si in viata reala(nu ca tine din ziare si de pe net) stiu ca NICIODATA nu a facut nimic din cele pe care le indrugi tu acolo. Toate pe care le insirui, stimabila „Vocea Muntelui”, sunt pornite din invidie si din propriile frustrari. Nu prea inteleg de ce il tot invidiati atata pe Dunca? Pentru milioanele din presa? Pai fratilor munciti si voi ca el, de dimineata pana seara si, daca va duce si mintea, mai da ti si de lucru la 1.000 de oameni sa va vad daca l mai invidiati si atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.