De ce vrea viceprimarul Stoia să elimine bordurile din Timișoara

De ce vrea viceprimarul Stoia să elimine bordurile din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Constatare inedită la Timişoara. După ce viceprimarul Traian Stoia a comandat verificări pentru a depista zonele în care semnalizările nu sunt corespunzătoare şi unde se produc multe accidente, comisia constituită a ajuns la o concluzie cel puţin ciudată.


Ca urmare a faptului că experţii au ajuns la concluzia că multe dintre accidente au loc din cauza bordurilor, Stoia e emis un comunicat de presă prin care informează că “propune un program de modificare a delimitărilor rutiere de pe drumurile publice din Timişoara: bordurile stradale, care marchează scuarurile şi giraţiile, vor fi înlocuite cu alte mijloace de delimitare a sensurilor sau în unele cazuri chiar eliminate complet. În ultima perioadă au fost înregistrate incidente în urma cărora conducătorii auto reclamă faptul că bordurile sunt adevărate capcane din cauză că sunt prea înalte, se confundă cu drumul fiind puţin vizibile, ori, în unele cazuri, fiind nesemnalizate corespunzător”. La iniţiativa viceprimarului Traian Stoia o comisie formată din reprezentanţi ai primăriei şi Poliţiei lucrează deja la un proiect pe această temă.

1 COMENTARIU

  1. Uraaaaa!
    Timisoara – primul oras din lume fara borduri la scuaruri si giratii (da’ de ce nu fara nici un fel de borduri, ca sa nu mai dea bietii soferi beti in ele?) !!!!
    Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    Gata, Timisoara este Capitala Culturala Europeana pe vecie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.