Deplasările în străinătate ale vicepreședintelui CJT, liberalul Marian Vasile, aprind spiritele aleșilor...

Deplasările în străinătate ale vicepreședintelui CJT, liberalul Marian Vasile, aprind spiritele aleșilor județeni. Ce a comentat vicele lui Bojin despre primarii PDL

1
DISTRIBUIȚI

bojin vegheaza

Consilierii judeţeni dau dovezi de „maturitate” la fiecare şedinţă de plen. Aproape că nu există reuniune a acestora unde spriritele să nu se încingă sau aleşii să nu se certe pe teme politice, uitând de problemele administrative. Astăzi, consilierul PDL Sorin Cociobea a comentat vivazi de deplasările vicepreşedintelui CJT Marian Vasile. „De când este vicepreşedinte, este plecat în străinătate. Dacă există o eficienţă a deplasărilor, ar fi menţionat unele proiecte şi implementarea lor în judeţul Timiş. Vreau să îi adresez un avertisment public: aş dori să înceteze cu hărţuirea primarilor PDL. Sunt aleşi pe liste şi nu vor pleca către PNL pentru că, chipurile, sunteţi la guvernare.


Poate ar fi bine să schimbaţi sensul deplasărilor către Bucureşti, acolo unde puteţi aduce bani pentru primării”, a comentat Cociobea.

Șeful Consiliului Județean Timiș Titu Bojin a sărit în apărarea secundului său şi a spus că „din punctul meu de vedere, l-am desemnat ca să rămână pe zona externă având antecedente de funcţii a preocupărilor. Eu cred că trebuie să avem puţină răbdare până când se va pune de acord cu ceea ce înseamnă deplasările externe şi noi cu ceea ce pretindem. Funcţia îi dă posibilitatea să facă lobby, nu neaparat să vină cu o geantă de bani sau de proiecte aprobate. Să nu fim răutacioşi în sensul deplasării”. În apărarea sa, Vasile a comentat că „cred că ar trebui mai mult să ne ocupăm de actul administrativ şi nu atât de mult de politică. Dacă ar fi să răspund întrebărilor vă adresez o întrebare retorică: ce aţi dori, să nu ajut primarii PDL atunci când au chestiuni de rezolvat la consiliul judeţean? Joia trecută am fost la Bucureşti pentru negocierea viitorului program de finanţare România – Ungaria. Am discutat despre multe chestiuni importante. Eu mă gândesc că ar trebui să nu pierdem ocazia să fim pregătiţi”. Vasile a comentat şi că, dacă doreşte, oricare dintre consilierii PDL poate merge cu el în deplasări pentru a vedea despre ce este vorba şi cât din cele 44 de zile cât a fost plecat sunt doar zile aferente drumurilor parcurse.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.