Doi morţi şi şapte răniţi într-un accident teribil

Doi morţi şi şapte răniţi într-un accident teribil

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite grav în această dimineaţă pe DN 6 după ce conducătorul unei maşini Dacia Logan a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care se deplasa regulamentar şi în care se afla o familie, soţ şi soţie, din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, scrie Agrepres.

”Pe DN 6, între Alexandria şi Bucureşti, în dreptul localităţii Ghimpaţi, conducătorul unui autoturism Dacia Logan, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Toporu, judeţul Giurgiu, care se deplasa pe direcţia spre Bucureşti, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Renault Simbol în care se aflau două persoane cu vârste de aproximativ 57 de ani, soţ şi soţie, în urma impactului cei doi soţi decedând pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

În urma impactului, cei şapte ocupanţi ai Daciei Logan au fost răniţi, doi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu şi cinci la spitale din Capitală.


Din primele cercetări, şoferul care a produs accidentul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice şi este posibil ca oboseala să fie cauza accidentului, pentru că cele şapte persoane din Logan erau angajaţi ai unei firme de pază şi se întorceau de la serviciu. Conducătorul auto care a produs accidentul este cercetat pentru ucidere din culpă.

 

1 COMENTARIU

  1. pai si de ce puneti poza cu ambulanta plus doctor de la timisoara? ce legatura are? sau ati gasit si voi o poza cu o ambulanta si pe aia ati pus-o prima. superjurnalisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.