Focuri de armă într-o unitate militară din Washington: Cel puţin cinci persoane,...

Focuri de armă într-o unitate militară din Washington: Cel puţin cinci persoane, inclusiv doi poliţişti, au fost împuşcate

0
DISTRIBUIȚI

Pistol in hand

Cel puţin trei focuri de armă au fost trase, astăzi, într-o unitate a Forţelor Navale americane din Washington, DC, afirmă surse citate de CNN.


Cel puţin cinci persoane, inclusiv doi agenţi de poliţie, au fost împuşcate în incidentul armat produs într-o unitate a Forţelor Navale din Washington, anunţă autorităţile americane. Poliţia nu a oferit detalii despre starea victimelor, scrie Mediafax. Agenţi ai poliţiei şi ai Biroului Federal de Investigaţii au venit la unitatea militară din Washington pentru a-l căuta şi imobiliza pe autorul atacului armat, în baza navală lucrând aproximativ 3.000 de persoane, relatează presa americană.

Cel puţin trei focuri de armă au fost trase, luni, într-o unitate a Forţelor Navale americane din Washington, D.C., mai multe persoane fiind împuşcate, afirmă surse citate de CNN. Incidentul armat a avut loc la ora 8.20 (15.20, ora României). Trei focuri de armă au fost trase la Cartierul general al sistemelor Forţelor Navale, situat la periferia sud-estică a oraşului Washington. Poliţia a anunţat că un suspect s-a blocat într-o clădire a complexului militar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.