Gemenii pedofili, atacuri tot mai îndrăzneţe odată cu trecerea anilor. Ce mai...

Gemenii pedofili, atacuri tot mai îndrăzneţe odată cu trecerea anilor. Ce mai trebuie să stabilească anchetatorii

5
DISTRIBUIȚI

gemeni pedofili

Ancheta polițiștilor de la „Crimă Organizată” în cazul gemenilor pedofili de la Sânnicolaul Mare, Alexandru şi Adrian Calapiş, arestaţi ieri la solicitarea DIICOT, a scos la iveală modul în care aceştia au acţionat pentru a-şi satisface poftele bolnăvicioase, dar şi modul în care a evoluat „vânarea” victimelor cu vârste între şapte şi nouă ani. Investigaţiile au scos la iveală faptul că gemenii aveau astfel de preocupări încă din 2010, ei acţionând în localităţile din zonă. Unul dintre atacuri s-a produs în vara anului 2011 când cei doi fii de avocat s-au dus în Dudeştii Vechi „aşteptând apariţia vreunei minore neînsoţită pe care să o atragă în maşina cu care se deplasau. În acest context, au întâlnit-o pe minora X.X.


care se deplasa singură pe stradă, iar acest lucru le-a permis să o abordeze crându-i să urce în maşină deoarece are prilejul să fie fotografiată. Pentru a evita apariţia vreunei persoane care să le stopeze „elanul sexual” inculpatul Calapiş Adrian care se afla la volanul maşinii a condus autoturismul pe o stradă lăturalnică şi necirculată unde fratele său Calapiş Alexandru a trecut la realizarea de fotografii. Minora nu a reuşit să riposteze deorece inculpatul Calapiş Alexandru a contribuit la dezbrăcarea minorei, silind-o să adopte poziţii cât mai pornografice şi excitante care să fie imortalizate”, se arată în documentele de la dosar. În mod asemănător, gemenii pedofili au acţionat şi în cazul altei fetiţe din aceeaşi localitate, care în momentul atacului avea şapte ani.

Curajul în a-şi ataca victimele a crescut, ajungându-se ca, anul acesta, Alexandru sî-şi urmărească victima pe stradă şi să intre peste ea în casă, în Sânnicolaul Mare. Deşi fata a refuzat să se dezbrace, acesta a obligat-o să rămână în pielea goală, făcându-i mai multe fotografii cu telefonul mobil.

Fotografiile realizate de cei doi fraţi au fost trimise şi altor pedofili de la care aceştia au primit „corespondenţă”. În timpul percheziţiei informatice, poliţiştii de la „Crimă Organizată” au găsit fotografii cu mai multe fetiţe realizate de cei doi fraţi, altele decât cele trei pentru care au fost arestaţi. Anchetatorii  trebuie acum să le identifice pe victimele celor doi gemeni.

 

5 COMENTARII

  1. Ce gogosari bolnavi si jegosi ! La bulau va luat mama draqu , kurul vostru va fi transformat in ”poligon de tragere” , asa va trebuie , animalelor ce sinteti .

  2. da ii inchide si tot noi, cetatenii le platim mancare, si tot ce au nevoie cat timp stau in inchisoare. Pentru astfel de oameni nu trebuie sa existe doar pedeapsa cu moartea.

  3. oare si tac’so avucatu are asemenia apucaturi???????????
    vai de betele cliente ca sigur ca daca alia erau tinere si batranu’ facia ca sii gemeni; le dezbraca le poza si facea…la*ba.
    ptiu batuv’ar dumnezeu de scarnavii ce vi-s. totz trei sa ajunga in petinenciar sa le faca ocnashii c*uru si rozeta praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.