Grimus, show cu mâinile pe tavan GALERIE FOTO

Grimus, show cu mâinile pe tavan GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1048497682">

elchegrimus (11)

Amatorii de muzici rock au avut parte de un super – concert cu clujenii de la Grimus aseară la El Che, unde băieţii au reuşit să degaje o energie explozivă încă din primele acorduri.

Ca de obicei, solistul Bogdan Mezofi a acaparat spectacolul trupei, cântând fie cocoţat pe boxe fie în mijlocul fanilor. Piese ca In Your Eyes, Started sau Promise au fost cântate la unison de către cei prezenţi, care au avut parte şi de câteva melodii noi din visteria trupei, inclusiv de single-ul lor actual, High. Trupa care a cântat în deschiderea concertelor celor de la Red Hot Chili Peppers, Placebo sau Roxette şi care a susţinut recitaluri în cadrul festivalurilor Exit (Serbia), Rock for People (Cehia) sau  Sziget (Ungaria), a oferit un spectacol pe cinste. Publicul a fost cât se poate de receptiv şi a primit cu vii aplauze prestaţia băieţilor, care au strecurat în playlist şi cover-uri duă Elton John sau Selah Sue. „Vreau ca toată lumea să atingă tavanul. E momentul potrivit pentru asta“, a spus la un moment dat solistul celor de la Grimus. Concertul clujenilor a fost inclus în seria de evenimente care sărbătoresc existenţa a doi ani a clubului El Che, urmând ca astăzi, sâmbătă, petrecăreţii să aibe parte de un live acustic cu Alex Anka (solistul trupei Desant) şi beat-uri amestecate de  DJ Flow b2b Megga Dillah plus DJ Vic b2b Dj Kuky.

Foto Robert Dohar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.