Inaugurarea sezonului de cântări cu Pragu De Sus în formulă nouă VIDEO

Inaugurarea sezonului de cântări cu Pragu De Sus în formulă nouă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pragudesus

Melomanii amatori de folk sunt aşteptaţi la inaugurarea sezonului de cântări din Jazzissimo Pub, în această vineri, când pe scenă se vor afla băieţii care alcătuiesc trupa Pragu De Sus. „Va fi un program axat pe „covers”, dar nu vor lipsi piesele cunoscute ale Pragului de Sus.


Suntem în campania de promovare a albumului Blocaj în Verde, lansat anul acesta, aşa încât doritorii pot achiziţiona discul direct de la sursă! Cu această ocazie se lărgeşte şi familia instrumentiştilor Pragu de Sus, avându-l la tobe pe Cosmin Herac, fostul tobar al trupei Riff“, ne-a declarat Călin Bârcean, solistul trupei.

Trupa Pragu De Sus a luat naştere în anul 2003 la Timişoara şi a editat albumele Decupaj sonor (2004), Ultimul poet (2009) şi Blocaj în Verde.  Înregistrările pentru cel mai recent disc al trupei au fost realizate în studioul Uţu Pascu Timişoara, în perioada august – octombrie 2012, mixajul a fost realizat de Uţu Pascu, iar masterizarea, de Dan Griober. Pe scenă, alături de Călin Bârcean se vor afla Cosmin Herac (tobe), Paul Şufaru (chitară, voce), Costel Răsuceanu (chitară bas, voce) şi Uţu Pascu (sunet).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.