Încă o cauză pentru “primarul Facebook”: ce sondaj nou a postat Robu

Încă o cauză pentru “primarul Facebook”: ce sondaj nou a postat Robu

3
DISTRIBUIȚI

robu sms 02

Nu a scos niciun cuvânt legat de problema maidanezilor după ce a aflat de legea dată de Parlament, dar se preocupă îndreaproape de situaţia altor judeţe. Primarul Nicolae Robu a postat astăzi un nou sondaj pe grupul „Împreună pentru Timişoara” pe care l-a fondat pentru a păstra legătura cu cetăţenii. Discursul primarului începe astfel „ dragi prieteni, vă propun să încheiem discuțiile pe tema câinilor fără stăpân, dat fiind că subiectul este închis din punct de vedere legislativ și să abordăm o altă temă deosebit de fierbinte: ROŞIA MONTANĂ” .


În postarea sa, primarul le cere timişorenilor să spună dacă sunt pentru proiect sau împotriva acestuia. Mai exact, Robu oferă patru opţiuni: “ÎMPOTRIVĂ, considerând proiectul dezastruos pt mediu, PENTRU, considerând proiectul avantajos economic şi social, PENTRU – proiect avantajos economic şi social + nedezastruos pt mediu, ÎMPOTRIVĂ – proiect dezastruos pt mediu + insuficient de avantajos economic”.  În primele zece minute de la postarea edilului nu mai puţin de 65 de timişorenir au votat împotrivă în vreme ce doar nouă au fost pentru.

 

3 COMENTARII

  1. Exact !!! Ce il intereseaza pe primar atitudinea timisorenilor fata de Rosia Montana, cand mii de locuitorii din zona de est se plang de putoarea care vine de la Continental?
    Sau vrea sa vada cum sa puna problema acelei fabrici ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.