Înscrieri pentru festivalul tinerilor designeri din vestul României

Înscrieri pentru festivalul tinerilor designeri din vestul României

0
DISTRIBUIȚI

modaarad (4)

Au mai rămas doar câteva zile în care tinerii artişti îşi pot depune candidatura pentru participarea la Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României, respectiv până în data de 30 septembrie. Cei interesaţi sunt invitaţi să trimită un mail de intenţie la adresa casting.angels@yahoo.com, care să conţină minim 4 fotografii cu propuneri ale ţinutelor participante în competiţie si un CV.

Vineri, 4 octombrie, Filarmonica de Stat din Arad va găzdui o elegantă expoziţie de fotografie, realizată în parteneriat cu Foto Club Pro, care va reprezenta deschiderea oficială a Festivalului, în prezenţa personalităţilor, a participanţilor, a modelelor şi a pasionaţilor de fotografie şi modă.  Sâmbătă, 5 octombrie, Sala Mare a Filarmonicii de Stat Arad va fi împodobită cu tinereţe, culoare şi creativitate, de operele de artă ale tinerilor designeri din partea de Vest a României.


Evenimentul va culmina cu o Gală de Excepţie, care va aşeza la loc de cinste, realizările tinerilor din domeniul designului vestimentar. După terminarea evenimentului, toţi participanţii, invitaţii, spectatorii şi modelele Festivalului, sunt aşteptaţi să sărbătorească reuşita evenimentului, în Clubul LaMouche Society Club. La acest festival sunt aşteptaţi să participe tineri designeri din Arad, Timiş, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Hunedoara, Cluj, Alba, Caraş Severin, Sibiu şi Maramureş. Proiectul este organizat de Asociaţia Angels Organization, este susţinut de Filarmonica de Stat Arad, Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad, şi este un eveniment cu scop caritabil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.