Jurnalistul David Frost, care l-a intervievat pe Nixon despre Watergate, s-a stins...

Jurnalistul David Frost, care l-a intervievat pe Nixon despre Watergate, s-a stins din viață

0
DISTRIBUIȚI

davidi_frost

Jurnalistul şi prezentatorul britanic de televiziune David Frost, celebru pentru incisivele sale interviuri politice precum cele realizate cu Richard Nixon, a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani, a informat ieri familia, potrivit EFE, citat de Agerpres.


Sir David Frost, care şi-a desfăşurat o mare parte din carieră la BBC, a decedat sâmbătă la bordul vasului “Queen Elizabeth”, în urma unui atac de cord. Premierul britanic, David Cameron, a transmis condoleanţe familiei, considerându-l în acelaşi timp un “prieten şi un intervievator de temut”.

Frost este cunoscut mai ales pentru interviurile sale politice cu principalii lideri mondiali de-a lungul carierei sale de 50 de ani la televiziune. Născut la 7 aprilie 1939, i-a intervievat pe toţi preşedinţii americani de la Nixon la George W. Bush şi a prezentat mai multe programe de televiziune, printre care “Breakfast with Frost” şi “That Was The Week That Was”. David Frost l-a intervievat pe Richard Nixon cu privire la cazul Watergate. Interviurile sale cu Nixon au inspirat filmul “Frost/Nixon”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.