K-lu: „Feedback-ul albumului «Chestii, socoteli» m-a motivat să lucrez mai cu spor...

K-lu: „Feedback-ul albumului «Chestii, socoteli» m-a motivat să lucrez mai cu spor pentru a mai scoate unul“

0
DISTRIBUIȚI

klu1

Muzicianul timişorean K-lu pregăteşte pentru viitorul apropiat lansarea unui site, eveniment care va coincide cu lansarea unui „mic material muzical“, noile creaţii ale muzicianului care a debutat cu materialul discografic „Chestii, socoteli“ fiind concentrate tot în zona pieselor care l-au făcut cunoscut pentru melomanii din întreaga ţară.

„În viitorul apropiat am de gând să lansez un site, odată cu un mic material muzical. Sper să reuşesc să le scot la lumină până la sfârşitul acestui an“, ne-a declarat K–lu (pe numele său adevărat Alin Constantin), care în luna iulie a acestui an a editat un nou single numit „Petrecerea“. Artistul care a creat o vâlvă deosebită prin stilul său unic, bazat pe tehnici de turntablism şi prin seturi dinamice, presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de bună dispoziţie pe ringul de dans mărturiseşte că albumul său de debut „Chestii , socoteli“ a avut parte de un feedback extraordinar din partea publicului, iar acest fapt l-a motivat să lucreze mai cu spor.


„Feedback-ul albumului a fost unul cât se poate de bun pentru că îl simt şi acum, mai ales că discul nu a fost premeditat. Am vrut să fac un cadou muzical celor ce mă ascultă şi aşa a apărut albumul. Evident că nu mă aşteptam să se facă nici cea mai mică vâlvă, dar ce a urmat după lansare m-a bucurat enorm şi m-a motivat să lucrez mai cu spor pentru a mai scoate încă un album“, a adăugat el. K – Lu va susţine, în această sâmbătă, un set în cadrul petrecerii de redeschidere a Setup Venue, eveniment care îi va mai avea pe afiş şi pe Bibanu şi Alex Shields.

La începutul acestui an, Alin Constantin a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. K-lu este un DJ şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din  K – LU un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass – media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.