„Leopardele” de la CFR au debutat în Superligă cu 9-0 contra băimărencelor

„Leopardele” de la CFR au debutat în Superligă cu 9-0 contra băimărencelor

0
DISTRIBUIȚI

DSCF4647

Fotbalistele de la CFR Timişoara au debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat. Elevele lui Florin Bugar au trecut astăzi cu 9-0 de Independenţa Baia Mare după un meci în care oaspetele au avut puţine faze pe poartă. Meciul a însemnat şi debutul pentru noile achiziţii ale alb-vişiniilor.

Pentru acest meci, tehnicianul timişorencelor nu a putut conta pe grecoaica Elena Xristopoulou deoarece carnetul jucătoarei nu a venit la timp de la Bucureşti, dar nici pe Andreea Cojocaru, plecată pe ultima sută de metri la Real Craiova. După două ocazii foarte irosite de Larisa Sîrbovan, primul gol al „leopardelor” a venit după şutul Manuelei Voica, în minutul 18.


Două minute mai târziu, Loredana Sas, handbalistă care joace şi fotbal din acest sezon la Gara Mare, a bătut un corner, iar Sîrbovan a băgat-o în poartă. În minutul 29, aceeaşi Larisa Sârbovan a făcut 3-0, pentru ca Sas să scuture plasa maramureşencelor câteva minute mai târziu. Până la pauză, Florea Lihet, jucătoare venită din box, să înscrie pentru 5-0.

Golurile nu s-au oprit nici în repriza a doua. Ozana Ababsei a înscris în minutul 54 pentru 6-0 şi tot ea a mai adăugat încă un gol în minutul 67. Lauruc Andreea, tot o nou-venită, a marcat ultimele două goluri, pe finalul reprizei a doua. De notat că din acest sezon fetele de la CFR au o portăriţă de meserie, Mirela Abălaşei, şi nu mai sunt nevoite să improvizeze cu jucătoare de câmt între buturi. Etapa viitoare, timişorencele au meci dificil în deplasare la campioana Olimpia Cluj.

CFR Timişoara: Abălaşei, Şodinca, Lihet, Durlă, Heisu, Ababei, Molnar, Stroia, Voica Manuela, Sîrbovan şi Sas. Au mai intrat: Bistrian, Lauruc, Obrad, Novotni şi Szasz.

CFR Timişoara a jucat un singur meci de verificare în vara aceasta, aşa că prima etapă a fost şi un test pentru „leoparde”„Primul meci a fost peste aşteptări dintr-un punct de vedere, e adevărat că nu aveam foarte multe informaţii despre fetele de la Baia Mare, ştiam că au doar câteva jucătoare de la Cluj. Nu au reuşit să ne pună foarte multe probleme şi ne-am impus la un scor destul de convingător. Mai avem destul de multe lucruri pe care trebuie să le reglăm scorul. Scorul este impresionant, dar eu caut greşelile în timpul jocului, şi avem destule. Trebuie să lucrăm la omogenizare, dar încercăm să creştem de la meci la meci. Fetele noi mă bucur că au adus un plus de valoare şi de ambiţie la echipă, urmează să le pregătim totuşi ceva mai mult, pentru că au câteva probleme de la echipele de la care vin”, a declarat antrenorul Florin Bugar după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.