Mâinile sus pentru R.O.A.: băieţii revin la Timişoara

Mâinile sus pentru R.O.A.: băieţii revin la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

roa1

Băieţii care au lansat în această vară noul single Hands Up, R.O.A., revin cu un concert în oraşul nostru, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri, de la ora 22.00, la clubul Bunker. Biletele pentru acest recital costă 15 lei.

R.O.A. – Rise Of Artificial au apărut în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU’ ) şi Cezar Stanciulescu ( Junkyard ). Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineaţa de 10 noiembrie 2010, având ca esenţă lansarea primului single intitulat „Ne Place”, single ce s-a auzit prima dată pe Radio Guerrilla.


În prima jumătate a anului 2011, piesa a ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale.  Compoziţiile pieselor sunt comune şi separate, în funcţie de inspiraţie. Bogdan se foloseşte de experienţa de regizor, semnând astfel şi regia videoclipurilor ROA. După trecutul glorios cu Şuie Paparude ( 2003-2009 ), Cezar îşi încântă fanii cu vocea sa remarcabilă. Din 2011, un nou membru se alătură trupei, Cristin Negriuc, responsabil cu chitara. În luna mai a anului 2011 trupa a lansat albumul de debut, compus din 19 track-uri, ce include şi piese anterioare semnate de Junkyard, extrase de pe albumul “Arpegaut ” din 2009. În vara anului trecut, băieţii au lansat piesa “ D-AIA “ , un cântec ce se bucură de un succes deosebit. În prima zi a lunii august din acest an băieţii au lansat piesa Hands Up!!!, ce beneficiaza de un videoclip cu imagini preluate in timpul concertului susţinut de băieţi la B’estFest Summer Camp 2013. După concertul R.O.A. la faţa locului distracţia va continua cu un after – party susţinut de rezidentul locaţiei Marius Moroşanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.