Medicii legiști au stabilit cauza comună a morții celor doi bebeluși în...

Medicii legiști au stabilit cauza comună a morții celor doi bebeluși în maternitate. Reacția INCREDIBILĂ a conducerii spitalului

0
DISTRIBUIȚI

0003258_bebelus

Medicii legiși au stabilit în urma analizelor de laborator care este cauza morții celor doi bebeluși care, deși au avut la naștere note de 9 și 10, s-au stins din viață în condiții inexplicabile la prima vedere.  „Analizele de laborator au evidenţiat un microb klebsiella pneumonie care de fapt a fost şi cauza de deces a celor doi sugari.


Este este un virus care se intalneste adesea în infecţiile intraspitaliceşti. Am comunicat la Direcţia de Sănătate Publica Huendoara şi am trimis probele la Institutul medico-Legal din Timişoara şi asteptam şi acele rezultate”, a declarat, astăzi, , şefulServiciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu.  Inspectorii sanitarii de la DSP Hunedoara au ridicat, miercuri, probe din secţiile de Neonatologie şi Ginecologie ale Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara.

Conducerea Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Huendoara  susţine că probele luate în ziua în care au decedat bebeluşii nu au scos încă la iveală existenţa bacteriei. „În paralel şi noi am demarat o anchetă internă şi am recoltat probe de laborator din spital din cele două secţii, de la personal, de pe medii, de pe mobilier, de pe aparatură. Probele sunt în lucru. Până acum pe acele medii se fac citiri la 24 de ore şi nu a crescut nimic (…) Aceste compartimente sunt în continuare deschise şi se naste şi avem paciente care vin în continuare să nască aici şi sunt copii care se nasc.(…) Nu avem niciun fel de motiv să închidem secţiile pentru că nu este niciun fel de caz de boala în acest moment la niciun fel de copii internaţi născuţi în aceeaşi perioadă”, a declarat directorul medical al Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, Carolina Radu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.