Membrii unei grupări specializate în ţepe pe internet cu apartamente de lux,...

Membrii unei grupări specializate în ţepe pe internet cu apartamente de lux, reţinuţi de DIICOT

1
DISTRIBUIȚI

euro  sul

Doi membri ai unei grupări specializate în ţepe pe internet au fost reţinuţi de DIICOT Timişoara, astăzi, fiind acuzaţi la asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, complicitate la săvârşirea infracţiunii de introducere, modificare, ştergere de date, introducere de date necorespunzătoare adevărului pentru obţinerea unui beneficiu material.


Vâlcenii, un bărbat în vârstă de 30 de ani şi o tânără de 28 de ai, au fost cei care şi-au asumat rolul de „săgeţi”, mergând să ridice banii trimişi de cei păcăliţi de anunţurile postate pe internet de liderul grupării. Acesta a creat mai multe site-uri prin intermediul cărora oferea spre închiriere apartamente de lux, în special cetăţenilor germani. Atraşi de oferte, zeci de persoane au trimis bani, dar au  rămas cu buza umflată pentru că dispărea şi oferta şi cei care le-au promis o vacanţă de vis. Conform anchetatorilor, gruparea acţiona din 2007, alţi patru membri fiind căutaţi. Până acum prejudiciul reclamat de cei păgubiţi se ridică la aproximativ 60.000 euro. Cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş.

1 COMENTARIU

  1. Iara v-a revenit fetisul cu mai multi de ii.
    Vedeti un pic, titlul e bine (plural accentuat), dar in text se scrie „doi membri” , „alti patru membri”, si nu e vina mea. Asa e regula, bat-o vina! Ramane in picioare oferta de lectii de gramatica, gratis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.