Mihai Benga nu va mai fi șeful pompierilor din Timiş din cauza...

Mihai Benga nu va mai fi șeful pompierilor din Timiş din cauza președintelui Băsescu

15
DISTRIBUIȚI

General de brigada Mihai BENGA

Președintele Traian Băsescu a semnat, săptămâna trecută, mai multe decrete privind trecerea în rezervă a unor generali de brigadă din Ministerul Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat post pe site-ul administrației prezidențiale.


Printre aceștia se află și Mihai Benga, șeful ISU Banat. Alături de Benga, sunt trecuți în rezervă, cu o stea, Eugen Șalar, Lucian-Vasile Irimuş, Constantin Ion, Ovidiu-Marius Miron, Alexandru-Ioan Giurgiu și Vasile Şomlea. Mihai Benga nu a putut fi contactat.

Foto: isutimis.ro

15 COMENTARII

  1. om deosebit benga????????????????????????
    pai sio angajat ILEGAL amanta la ISU, si-o lasat familia , o facut angajari pe bani grei. o primit casa ILEGAL la L112?1995 pe care o cumparato moka. la Popa sapca cu iel

  2. mahmoud, cat esti de penibil!!!!!!!, cum poti sa faci asemenea aberatii?!. Esti un frustrat!. Sunt convins ca esti un limitat care lucreaza la pompierii si morii de invidie. Asculta fraiere, cand o sa fii la degetul lui mic atunci sa vorbesti. La Popa Sapca stau dezaxati ca tine. BENGA A FOST SI RAMANE UN OM DE VALORE CU SI FARA UNIFORMA. Toata rautatea si invidia de care dai dovada face din tine un om neamplinit si limitat. IMI ESTE MILA DE TINE. SA AI PARTE PERSONAL ITI DORESC DE TOATA RAUTATEA DE CARE TU DAI DOVADA!!!!! JEGULe

  3. Titlul articolului este gresit, Generalul Benga a fost trecut in rezerva si ramane cu gradul de general, nu din cauza presedintelui Traian Basescu ci prin efectul Legii. nr 171/2013. generalii sunt trecuti in rezerva prin decret prezidential, asa cum de altfel sunt si numiti!!! Se recomanda o informare inainte de a numii articolul.

  4. Orice OM in viata este apreciat sau contestat, face fapte bune, iar uneori este supus si greselilor. Pentru a acuza pe cineva, prima conditie este sa fi deasupra celui criticat, din toate punctele de vedere: educatie, pregatire, aprecierea societatii s.a.m.d.
    Important este ca cei mai multi sa te aprecieze la adevarata valoare si sa fie multumiti sau sa aprecieze ce ai facut in viata sau cariera. Ceilalti (cei putini … si in general fara caracter, fara bun simt si fara … multe), ca orice cantitate neglijabila, NU conteaza! Fac parte din categoriile „nimeni” si „nimic”. Sanatate ii dorim d-lui gen. Mihai BENGA, pensie lunga si multe bucurii, alaturi de familie si cei dragi!

  5. Psihologia castravetelui din curtea GJMb Craiova!

    Trecută prin focul vieții precum Katiușa prin frontul german, duduia din istorisirea asta a învins toate obstacolele, cățărându-se până în poziția de ofițer specialist I – psiholog al cunoscutei Grupări de Jandarmi Mobile Craiova, pe numele militar UM 0449 Craiova.
    Născută în Motru, oraș cu adânci tradiții în „trosneală”, duduia nu și-a uitat nici acum prima dragoste: castravetele! După o serioasă practică cu dicotiledonate pe marginea drumului, sub atenta îndrumare a mamei personale ( o experimentată secretară a minerilor lui Cosma!), tânăra grădinăreasă a urmat cursurile unei ilustre facultăți, situată într-un centru universitar cu tradiții istorice: Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Petroșani!
    Prin bună-voința rinocerului aflat la acea vreme în poziția de comandant, a reușit performanța de a câștiga prin concurs postul de psiholog la GJMb Craiova. Beneficiind de susținerea mai tânărului viitor comandant, astăzi ajuns la cimitirul elefanților, tânăra psiholoagă a înțeles repede că se află deasupra multora din curte, dar mereu sub comandant! Numai că, împinsă de entuziasm și devotament față de șef, a intrat în multe jocuri periculoase, în urma cărora există riscul major să alunece rău pe gheață! Acum, nu că s-ar prăpădi cineva de grija duduiei, dar o întrebare tematică nu strică: câtă apă conține castravetele? Până primim răspunsul, îi reamintim doamnei psiholog că este cazul să-și ia în serios funcția. Dacă nu poate, din cauză de murături, să ne lase! Spre deliciul cititorilor, vom veni cu detalii de natură penală! UM 0962, se aude?

  6. Un elefant se legăna pe o pensie babană!?

    Povestea e poveste! Orice asemănare cu personaje și întâmplări reale se datorează coincidenței! Așa că, trageți…aer în piept și citiți cu luare-aminte!

    Cu ceva ani în urmă, tânărul viitor Comandant a ajuns în poziția ocupată mult timp de Bătrânul Rinocer, sprijinit fiind de Piticul Atomic. Și cum a ajuns în poziția mult visată, a început să facă ce știa el mai bine: sportul cu sticla, mult apreciat în breaslă pentru eficiența demonstrată în întărirea musculaturii de la mâna dreaptă! Aceeași mână folosită pentru a ține… pixul! Preocupat de liniște, Comandantul a făcut ce a făcut și a determinat plecarea fostului adjunct din ograda proprie. E drept că, la momentul respectiv, adjunctul s-a putut refugia pe o altă funcție de comandant, datorită eficientelor sforării ale unui ilustru felcer.
    Să revenim: scăpat de „concurență”, Comandantul a început să-și încure talentul…literar, sărind la gâtul felcerului, pe care l-a blagoslovit cu niște materiale de presă, prin intermediul unor interpuși. Și nu s-a oprit aici: a apelat la serviciile unui bătrân și nesemnificativ trupete securist, folosindu-l ca paravan „editorial” pentru epopeele literare ale găștii de „intelectuali” aciuită în preajma lui, datorită mirosului de profit…cultural!
    Timpul a trecut și Comandantul nostru a descoperit brusc ce sentimente nobile are față de felcer. După o „consultație” temeinică, realizată după revenirea la matcă a Comandantului, acesta s-a gândit că e cazul să-l răsplătească pe felcer, promițându-i funcția de adjunct pentru fratele său, un subofițer talentat din moment ce a reușit să parcurgă multe căi și să devină ofițer. Zis și făcut, numai că funcția nu era liberă! Cei doi s-au mai „consultat” puțin și au ajuns la un scenariu de milițieni proști, că tot era mediul public saturat de scandalul cu milițienii hărțuitori! Soluția: au scos la înaintare o “temerară” plutonăreasă care, timorată brusc, și-a amintit că nu mai rezistă hărțuirilor la care era supusă de adjunctul incomod. Și uite așa, cu sprijinul moral al celor doi, dar și susținerea morală a psiholoagei, plutonăreasa l-a reclamat pe adjunct. Adjunctul a fost eliminat și fratele fencerului a fost împuternicit adjunct. Planul prevedea numirea ca adjunct a fratelui felcerului, sub comanda bravului Comandant, precum și „liniștirea” apelor. Numai că, brusc, s-a trezit Președintele să dea peste cap frumusețe de plan, trimițându-l pe vajnicul Comandant fix la cimitirul elefanților! Plin de încredere, Comandantul a lăsat “cu limbă de moarte” că fratele felcerului va rămâne adjunct! Nu a făcut asta din dragoste, ci convins de faptul că acesta va avea grijă să acopere unele lucruri care ar putea, odată scoase la lumină, să nu-i permită Comandantului devenit Elefant să-și mănânce pensia în liniște!
    Cum socoteala de acasă nu se potrivește, lovitura de grație a venit scurt, adjunct fiind numit adjunctul primului adjunct alungat de Comandant!
    Dacă nu mai pricepeți nimic, recitiți!
    Acum, supărarea felcerului este mare. Atât de mare, încât așteptăm cu interes anumite “dezvăluiri” picante, ce urmează să apară într-un săptămânal regional, din zona de joacă a acestor personaje! Nu știm de ce, dar credem că ele îl vor viza pe primul fost adjunct al Elefantului! Sau poate ne înșelăm și personajul principal va fi chiar Elefantul!?
    Un elefant se legăna pe o pensie babană!?

  7. Pentru-ca tot vorbim de jandarmi, poate ne spune ministrul Stroe ( acelasi cu cel care se infoia la inceputul mandatului la “mafia din politie”!) cum se face ca in locul pensionarului ION a fost adus la CRAIOVA col. ANDREIANA, un personaj FARA NICI O EXPERIENTA in operativ! Acest colonel a lucrat numai pe linie de invatamant, avand marea calitate de fin al lui ION! Gurile rele spun ca postul de la DRAGASANI a fost eliberat de ANDREIANA pentru a face loc colonelesei MARIA CRANGUS, nimeni alta decat sotia inculpatului general CRANGUS! Despre aceste manevre nu a fost informat ministrul Stroe de catre “organili abilitate”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.