Motivul pentru care primarul Robu nu vrea să plece urechea la sfaturile...

Motivul pentru care primarul Robu nu vrea să plece urechea la sfaturile specialiștilor în comunicare

4
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP-1024x682

Primarul Timişoarei a primit o mulţime de sfaturi de la specialiştii în comunicare, dar nu a luat în considerare nicio sugestie. Specialiştii i-au explicat că nu mai trebuie să fie aşa de deschis şi de natural, însă edilul şef nu vreau să respecte nicio regulă. „Mulţi specialişti în comunicare mi-au spus să respect şi eu nişte reguli care sunt date de teorie pentru asta, dar eu nu vreau să mă denaturez, vreau să fiu şi să rămân, indiferent de poziţia pe care o ocup, eu însumi şi întotdeauna am vorbit cu dumneavoastră (n.


r. ziariştii) ca şi cum stau de vorbă cu oricine, ca de la om la om şi voi contina să fac astfel”, a ţinut să precizeze, vineri, Nicolae Robu.

Edilul şef a făcut această declaraţie în contextul discuţiei despre modul în care au fost realizate licitaţiile publice pentru desemnarea firmelor care se vor ocupa de întreţinerea spaţiilor verzi din oraş. Primarul Timişoarei le-a vorbit ziariştilor şi despre un citat al unui înţelept, şi anume „cine nu citeşte presa este neinformat, iar cine citeşte presa este dezinformat”, dar a adăugat că nu vrea să se întâmple aşa, ci dimpotrivă, „trebuie să comunicăm astfel încât să informăm cetăţenii pe orice speţă. Cred că aţi avut deschidere totală din partea mea, chiar într-o manieră pe care mulţi mi-o consideră nepotrivită”.

 

4 COMENTARII

  1. Iulian A are mare dreptate!!! De multe ori, daca nu de fiecare data, regulile impuse, in comunicare, nu numai ca nu sunt sanatoase, sunt paguboase! Tema discutiei trebuie sa-si pastreze decenta, iar comunicarea naturala, a omului cu personalitatea lui, nu poate decat sa exprime adevarul acceptat , fie el si neplacut, pe care interlocutorul si l-a asumat si in conformitate cu care isi construieste planul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.