Muzicienii călători, Rezident Ex, lansează o campanie inedită pentru fani

Muzicienii călători, Rezident Ex, lansează o campanie inedită pentru fani

0
DISTRIBUIȚI

rezidentex

În urma multor solicitări adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în mass- media, membrii trupei Rezident Ex vor alege localităţile turneului pe care îl vor efectua în luna octombrie a acestui an, în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite. Pentru aceasta fanii trupei sunt rugaţi să trimită un mail pe adresa rezidentex@gmail.com, cu titlul „Vreau Rezident Ex în oraşul meu“, iar cele mai reuşite vor fi incluse în campania de promovare a turneului.

Presa din țară a remarcat prestaţia plină de implicare a artiştilor, cât şi reacţia puternică de apreciere a publicului şi a consemnat prin comentarii favorabile faptul că Rezident Ex a ocupat în cel mai scurt timp un loc în prima ligă a rock-ului din România. Solicitările foarte numeroase de interviuri, apariţiile la posturile de radio şi televiziune, precum şi valul de simpatie manifestat pe bloguri şi site-urile de socializare, dovedesc că Rezident Ex a devenit un brand care se află în continuă creştere.


Lansarea pieselor “Povestiri din gară“ – unul dintre cele mai mari hituri ale rock-ului românesc, compus de Tavi Iepan în anii 80, urmat de succesul piesei “Catedrala sufletului”, precum şi apariţia albumului Alpha în primăvara acestui an, susţin angajamentul şi atitudinea profesională a acestui grup care, paradoxal, are tradiţie şi este totuşi nou. La nici un an de la primele concerte live, grupul a prezentat cu mare succes chiar în primă audiţie (live FolkYou) piesele “Noi să fim noi” şi “Lasă-mă să zbor”, facând deja parte din a treia generaţie de piese Rezident Ex, dacă le putem numi aşa, lucru care indică o activitate susţinută şi anticipează noi apariţii discografice.

Trupa este formată din Ovidiu Ioncu Kempes (ex Cargo…), Tavi Iepan (ex Progresiv TM, Cargo, Locatarii, Flying Wood), Christian Podratzky (ex Abra, Pro Musica, Poems For Laila), Matthias Lange de Souza Nunez (ex Sinner, Metalium), Adi Popescu (ex Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj). “Acest turneu, pe lângă întâlnirile «irepetabile» cu fanii rock va avea şi o componentă de promovare multimedia a unor talente, mai multe amănunte urmând să fie făcute publice în curând“, a declarat Tavi Iepan.

Ideea înfiinţării supergrupului  format din instrumentişti care au scris istorie în rockul românesc şi rockul internaţional, Rezident Ex, a apărut atunci când compozitorul şi chitaristul Tavi Iepan, fondator al grupului Cargo, şi Adrian Popescu, chitarist al aceluiaşi grup la începutul anilor 90, s-au reîntâlnit într-un club din Arad, cu Simona Ioncu, soţia  lui Ovidiu Ioncu/Kempes, vocea-emblemă a formaţiei Cargo, care i-a anunţat că acesta îşi doreşte să se întoarcă pe scenă. Proiectul unui supergrup din care să facă parte unii dintre cei mai buni muzicieni români, risipiți în cele patru zări, dublată de plăcerea de a cânta din nou acasă, a prins repede contur și astfel au început înregistrările pentru un album. Până la turneul pregătit pentru luna octombrie, supergrupul Rezident Ex va susţine un concert extraordinar în această vineri la Sighişoara, în cadrul Festivalului Hameiului din Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.