Nicolae Robu se laudă că, în mandatul său, la Primăria Timişoara s-au...

Nicolae Robu se laudă că, în mandatul său, la Primăria Timişoara s-au organizat doar licitaţii corecte

1
DISTRIBUIȚI

robu la casino

Primarul Timişoarei a făcut, în acest sfârșit de săptămână, o serie de precizări cu privire la licitaţiile organizate pentru realizarea lucrărilor de întreţinere a spaţiilor verzi din oraş, după ce au apărut speculaţii că nu au fost corecte. Nicolae Robu a afirmat că nu s-au mai organizat astfel de licitaţii din anul 2009 şi s-a lăudat că după licitaţiile din acest an, Horticultura, care se ocupă de spaţiile verzi din zona centrală, a scăzut preţurile cu 40 %. Mai mult, în celelalte zone ale Timişoarei, spaţiile verzi vor fi întreţinute cu 60 % mai ieftin decât până acum.


„Au fost adjudecate lucrările de întreţinere a spaţiilor verzi pe aproape toate zonele, doar în zona trei o firmă a depus contestaţie. Eu cred că este o dovadă clară că licitaţiile în Primăria Timişoara sunt corecte. Nu vreau să spun că anterior nu au fost corecte. Nici să vrea cineva nu poate să blocheze o licitaţie electronică”, a explicat Nicolae Robu.

În ultima perioadă, în presa locală s-a scris că firma Rogera SRL, care va întreţine parcurile din oraş, este deţinută de Răzvan Anheliuc, şeful de cabinet al senatorului PNL Ben Oni Ardelean. Însă primarul Robu a încercat să lămurească faptul că „licitaţiile au fost corecte şi cinstite. Se respectă legea cu stricteţe şi nu ne deranjează dacă firma câştigătoare este apropiată de PDL, PNL, PNŢCD sau alt partid. Nu ne interesează nici ce prieteni sau duşmani au patronii firmelor, ne interesează doar să selectăm firma care obţine punctajul cel mai bun şi după ce semnăm contractul vrem să-şi facă datoria. Ce mă interesează pe mine de cine e apropiată o firmă?”, a concluzionat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.