Noi dezvăluiri incredibile în cazul bebelușilor decedați în mai puțin de 24...

Noi dezvăluiri incredibile în cazul bebelușilor decedați în mai puțin de 24 de ore de la naștere, în spital

0
DISTRIBUIȚI

maternitate_7e101ae5a1

Una dintre probele ridicate de inspectorii sanitari de la DSP din maternitatea Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara unde au murit doi bebeluşi infectată cu un bacil care provoacă gastroentelocolită, însă niciunul dintre nou-născuţi nu a fost diagnosticat cu acestă boală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău, în urma analizelor de laborator, niciuna dintre probele ridicate din maternitatea Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara unde au murit doi bebeluşi de pneumonie acută nu indică o infecţie cu „klebsiella pneumonie”.

„Pe una dintre probe s-a descoperit bacilul Proteus care provoacă gastroenterocolită, adică diaree acută.


Niciunul dintre nou-născuţii de la Hunedoara nu prezintă simptomele acestei boli. După moartea celor doi bebeluşi alţi 13 s-au născut la maternitatea din Hunedoara şi niciunul dintre ei nu prezintă semne de îmbolnăvire cu klebsiella pneumonie sau cu bacilul Proteus”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău. Aceasta susţine că în continuare se aşteaptă rezultatele analizelor efectuate personalului din maternitate.

Conducerea Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara confirmă că nou-născuţii aflaţi în maternitatea din Hunedoara sunt sănătoşi. „Bacilul Proteus a fost depistat pe un babyterm, un termometru de frunte folosit pentru nou-născuţi, încă niciun nou-născut nu este diagnosticat cu acestă boală. Fiecare medic consultă toţi nou-născuţii la intrarea în tură şi înainte de ieşirea din tură pentru a fi sigur că nu sunt probleme”, a declarat directorul medical al Spitalului Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, Carolina Radu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.