Olguţa Vasilescu: „RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină ticsită...

Olguţa Vasilescu: „RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină ticsită de tehnică de ascultare”. Ce spune SRI

2
DISTRIBUIȚI

olguta

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, scrie pe contul său de Facebook că RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină parcată ilegal care era „ticsită de tehnică de ascultare”. SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova, în care s-ar fi găsit tehnică de filaj, nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova, scrie Mediafax. „E prea frumos să ţin pentru mine… Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în faţa primăriei, sub fereastra mea.


Şi… Era tixită (ticsită – n.r.) de tehnică de ascultare… Măi, băieţi, măi… Nu v-am spus că am cameră de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta… Aşa cevaaaaaa?”, scrie Olguţa Vasilescu.

Ea a mai postat un comentariu pe acest subiect: „Întrebare întrebătoare pusă de toată presa… Ce credeţi că filează serviciile într-o ţară democratică? Primăria sau magazinul de papiote de vis a vis? Cert e că aveam alte aşteptări de la baieţi… Aşaaaa de proooşti? Să te prindă RATU’?”. SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova, în care s-ar fi găsit tehnică de filaj, nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova.

„Maşina despre care vorbeşte doamna primar nu aparţine SRI. E regretabil că se încearcă atragerea SRI în acest subiect. Maşina ridicată, o Skoda Octavia, aparţine primarului din Castranova, judeţul Dolj, Dumitru Măceşanu”, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

 

2 COMENTARII

  1. Sunt convins ca SRI are dreptate! Este normal ca un primar sa aiba o masina plina de tehnica de ascultatre doar SRI si a„ ales „destui primari la alegerile locale.In ce tara traim!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.