Pedeliștii acuză că o locomotivă veche din Jimbolia a ajuns ilegal în...

Pedeliștii acuză că o locomotivă veche din Jimbolia a ajuns ilegal în fieful liberalului cărășean Marcel Vela

3
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0000

Conferinţă de presă fulger la PDL Timiş astăzi. Motivul: o locomotivă în valoare de câteva sute de milioane de euro, conform estimării deputatului PDL Alin Popoviciu, a fost luată  ilegal de la Jimbolia pentru a fi dusă în Caransebeș, printr-o simplă apostilă. Deputatul PDL Alin Popoviciu a tunat și a fulgerat la adresa autorităților locale, în special a celor din USL care nici măcar nu au intervenit, spune el.


Pedelistul a detaliat că locomotiva care  avea și o macara atașată, practic un tren de război, e un obiect de patrimoniu al județului Timiș și a fost adusă la Jimbolia în 2011 ca parte a muzeului CFR. Astfel, locomotiva nu ar fi putut fi rdicată în absența unei documentații stufoase care includea și un aviz de la ministerul Culturii, însă, spune Popoviciu, prin intervenția lui Marcel Vela, șeful PNL de la Caraș Severin, locomotiva a fost ridicată  fără aviz de predare – primire. Problema, în viziunea lui Popoviciu, este faptul că oameni puternici ai județului precum Nicolae Robu, șeful PNL Timiș,  Titu Bojin, șeful PSD Timiș, prefectul Eugen Dogariu și mai mulți parlamentari nu au avut curajul să intervină împotriva solicitării lui Vela. Popoviciu spune că așa ceva nu este posibil și că județul nostru nu poate fi condus din Caraș Serverin. Primăria Jimbolia a făcut plângere penală în acest caz, iar Popoviciu a conchis că „eu nu mă las până nu o aduc înapoi”.

 

3 COMENTARII

  1. BRAVO!!!samartinean strangea gunoaiele de printre blocuri ca ultimul boschet,ar fi bine ca Robu sa nu mai faca contract cu detinutii,ca astia de la pdl o fac din placere,zic ei pentru timisoreni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.