Piloţii din Campionatul Judeţean de Aumotobilism Timiş, premiaţi de subprefectul Liliana Oneţ...

Piloţii din Campionatul Judeţean de Aumotobilism Timiş, premiaţi de subprefectul Liliana Oneţ în etapa a VIII-a

0
DISTRIBUIȚI

raliu20_resize

Campionatul Judeţean de Automobilism Timiş şi-a consumat ieri etapa a VIII-a la Drumbrăviţa. Sportivii au fost premiaţi de subprefectul Liliana Oneţ, prezentă la raliuri pentru a înmâna cupele celor care au ocupat un loc pe podium.

Etapa de la Dumbrăviţa a inclus trei probe speciale.


La clasa 1, învingători au fost echipajul Giurisici-Rotaru, care au scos un timp de etapă de 05:56,18 cu o Honda CRX. Cei doi au fost urmaţi de echipajele Iştoc-Ciobra, respectiv Iancu-Gridjac. Clasa 2 a fost adjudecată de  echipajul Popa-Coşariu, care au scos un timp de 05:40,14 cu un Opel Kadett, şi au fost urmaţi pe podium de echipajele Sburlea-Marcu şi Curelaru-Curelaru. Clasa 3 nu a produs nicio surpriză. Câştigătorii au fost Krepelka-Kraus, care au concurat cu un Peugeot 205 pentru un timp de etapă de 05:37,45, cel mai bun al întregii etape. Locurile doi şi trei au fost rezervate echipajele Giurisici-Rotaru şi Nemeth-Nicoară. De data aceasta, la echipe, Sport Masters Year 2013 a depăşit Schoko Baroque Racing, cu 18 puncte faţă de 14 la total.

În clasamentul dedicat doamnelor şi domnişoarelor au concurat două echipaje, iar învingătoarele au fost Borlovan-Zvanciuc, deoarece Lupei-Popa au fost descalificate. La juniori şi debutanţi au fost la fel, tot două echipaje. Cighear Roland a fost cel mai bun la juniori, cu un timp de 02:09,06, iar la debutanţi cel mai rapid a fost Mihai Preunca, cu 02:05,09 timp de etapă. La karting, Clasa Puffo Super Sport a fost câştigată de Victor Nagy, iar clasa Super Sport Seniori, de Isabela Isac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.