Primăria ridică maidanezii de lângă școli. Răspunsul iubitorilor de animale, mobilizați pe...

Primăria ridică maidanezii de lângă școli. Răspunsul iubitorilor de animale, mobilizați pe Facebook

2
DISTRIBUIȚI

daniflor17

După ce primarul Nicolae Robu a făcut un sondaj pe Facebook despre gestionarea câinilor vagabonzi şi mai multe declaraţii privind calităţile sale de om de ştiinţă, evitând să comenteze legea eutanasierii adoptată de Parlament, municipalitatea vine cu o veste nouă. Primăria a anunţat că “derulează în această săptămână, 9-15 septembrie 2013, acţiuni de verificare a situaţiei legate de câinii comunitari adăpostiţi de unele persoane în incinta unităţilor de învăţământ.


Au fost împărţite toate cele 111 unităţi de învăţământ, 50 în nordul oraşului şi 61 în zona de sud,  între echipaje care verifică la faţa locului situaţia, astfel încât la începutul anului şcolar, luni, în 16 septembrie 2013, să nu avem cazuri în care integritatea copiilor să fie pusă în pericol.  În situaţii de urgenţă, neprevăzute, se va suplimenta cu încă un echipaj mobil pentru ridicarea câinilor fără stăpân sau periculoşi din incinta sau din vecinătatea unităţilor de învăţământ”.  Viceprimarul Dan Diaconu face un apel la cetăţeni să semnaleze la numerele de telefon 0256-395051, 0256-408437 prezenţa câinilor comunitari pentru ca echipajele de la Danyflor să poată interveni.

În această seară la ora 18.30 este anunţat un protest în faţa primăriei pe care iubitorii de animale l-au iniţiat pe Facebook împotriva legii care prevede eutanasierea maidanezilor în 14 zile de la capturare dacă nu au fost revendicaţi.

2 COMENTARII

  1. Imi pare rau dat trebuie sa te anunt ca nu esti documentat bine . In primul rind acolo pe facebook este o sleahta de psihopati foarte vehementi care incearca sa opresca eutanasierea maidanezilor ( o parte din ei au probleme psihice iar restul fac afaceri cu maidanezi cum ar fi vinzarea maidanezilor afara , milogeala si donatii primite de la oameni , bani care intra direct in buzunarul lor ) dar in realitate ei sunt putini si au si conturi multiple si da impresia ca sunt multi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.