Primarul Robu dă vina pe directoarea de la Loga pentru starea jalnică...

Primarul Robu dă vina pe directoarea de la Loga pentru starea jalnică în care a ajuns clădirea liceului

2
DISTRIBUIȚI

cd_loga

Consilierii locali PSD i-au atras atenţia primarului Timișoarei Nicolae Robu să nu mai aştepte ca să aloce nemţii bani pentru reabilitarea clădirilor, ci să includă fonduri din bugetul local pentru că în orice moment se poate întâmpla o nenoricire.


Ieri, edilul şef a explicat că germanii i-au dat asigurări că până cel târziu luni proiectul pentru reabilitarea Colegiului Naţional „C. D. Loga” va fi finalizat, iar municipalitatea va lua măsurile necesare astfel încât profesorii şi elevii să intre în clădire în siguranţă. Totuşi, primarului Timişoarei nu i-au prea convenit declaraţiile pe care directoarea colegiului, Mariea Ştefan, le-a făcut cu privire la faptul că municipalitatea nu a investit în reabilitarea construcţiei şi a făcut câteva precizări.

„Vreau s-o întreb pe Mariea Ştefan ce a făcut pentru acea clădire înainte să aparţină primăriei? Nu a văzut că şcoala se degradează? Că nu cred că acea clădire a ajuns aşa peste noapte, ci au trecut ani. Nu am auzit-o în perioada cât a fost inspectoare să se plângă la Ministerul Educaţiei ca să primească bani pentru consolidarea clădirii”, a explicat nervos primarul Robu. Edilul şef a mai precizat că până la începerea lucrărilor din banii împrumutaţi de la nemţi, se vor face doar intervenţii de avarie pentru că acea construcţie în care funcţionează Colegiul Naţional „C. D. loga” este o clădire monument şi „nu poţi să faci orice”.

2 COMENTARII

  1. Rusine primariei ! D-le profesor primar Robu, cui apartine imobilul? Directiunii ? D-nei Stefan de e dansa vinovata de starea cladirii? De unde primesti tu acesti bani in bugetul primariei? Oare nu de la noi cetatenii platitori de taxe si impozite? Ar trebui, fiind profesor, ca prioritatea sa fie reabilitarea scolilor nu plantarea de palmieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.