Primarul Robu o dă la întors: lucrările în Piaţa Bălcescu nu vor...

Primarul Robu o dă la întors: lucrările în Piaţa Bălcescu nu vor fi gata până la începerea anului şcolar

0
DISTRIBUIȚI

robu01

Veşti proaste pentru şoferii din Timişoara. Șansele ca traficul auto să se redeschidă pe Podul Michelangelo sunt destul de slabe, iar prin Piaţa Bălcescu se va circula doar parţial din 15 septembrie. Nicolae Robu s-a scuzat, astăzi, că la Pasajul Michelangelo se lucrează intens, „facem tot posibilul să deschidem traficul în această toamnă, în cel mai scurt timp cu putinţă.


Nu ştiu să vă spun când se va deschide traficul, ar fi trebuit să se deschidă în primăvară, cu toate eforturile pe care noi le facem vom reuşi să-l deschidem mai devreme, dar nu pot să iau un angajament ferm că acest termen va fi 1 octombrie sau 15 septembrie”.

Deşi edilul şef afirma că autorităţile vor face tot posibilul să termine şantierul din Piața Bălcescu până la începerea anului şcolar, astăzi, Nicolae Robu s-a răzgândit. „Nu pot să garantez că până la 15 septembrie putem să deschidem tot traficul, o parte va fi redeschis, să nu uităm că lucrările ar fi trebuit finalizate în patru luni, dar m-am angajat că vor fi duse la bun sfârşit în două luni, deci până la sfârşitul lunii septembrie”, a explicat primarul Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.