Principalul suspect în cazul jurnalistei care a reclamat că a fost violată,...

Principalul suspect în cazul jurnalistei care a reclamat că a fost violată, prins după ce a încercat să agreseze o altă femeie

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Principalul suspect în cazul jurnalistei de la un post de radio bucureştean care a reclamat că a fost violată, în după-amiaza zilei de 10 septembrie, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit, în zona Lacului Floreasca, a fost prins după ce a încercat să violeze o altă femeie, potrivit Mediafax. Conform Poliţiei Capitalei, bărbatul suspectat că, în 10 septembrie, a violat o jurnalistă a fost prins de poliţişti aseară, la scurt timp după ce a încercat să o violeze şi pe secretara unei universităţi din Bucureşti.

Bărbatul a fost ridicat de poliţiştii Secţiei 5 din apropierea locuinţei sale. Anchetatorii spun că acesta are antecedente penale, tot pentru infracţiuni cu violenţă. Acesta şi-a recunoscut fapta, după ce criminaliştii au comparat analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate în cazul violului din 10 septembrie.


În urma percheziţiei făcute la locuinţa acestuia au fost găsite şi hainele pe care le-a purtat în ziua violului şi care au fost descrise de victimă. Acesta a fost recunoscut din grup de către jurnalista violată. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu are ocupaţie. Acesta a fost predat de poliţiştii Secţiei 5 anchetatorilor Secţiei 1, care împreună cu procurorii urmează ca, în cursul zilei de astăzi, să propună magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 arestarea lui preventivă.

Acesta este suspectate şi de alte fapte de acest gen, dar la poliţie nu au fost depuse alte plângeri. În 10 septembrie, jurnalista de la un post de radio bucureştean, în vârstă de 23 de ani, a făcut plângere la Poliţie, reclamând că a fost violată în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă. Potrivit reprezentanţilor postului de radio, jurnalista a fost agresată pe stradă, între zona Perla şi Lacul Floreasca, bărbatul ameninţând-o cu un cuţit, în zona feţei, că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor.

„Deşi colega noastră plângea, era în mod evident ameninţată şi a fost împinsă sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgenţă 112”, se arăta într-un comunicat al postului de radio la care lucrează victima. Reprezentanţii postului de radio susţin că o altă colegă a lor a fost atacată, în urmă cu trei săptămâni, tot în Capitală, în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, însă, din fericire, a scăpat nevătămată fizic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.