Profesorii de la Colegiul de Vest vor să picheteze Primăria Timişoara. Ce...

Profesorii de la Colegiul de Vest vor să picheteze Primăria Timişoara. Ce soluţie au găsit ca să nu fie mutaţi din clădirea de pe B-dul Regele Carol I

1
DISTRIBUIȚI

poză

Scandalul izbucnit între Colegiul Tehnic de Vest şi Primăria Timişoara continuă. Dascălii de la şcoala de pe B-dul Regele Carol I nu se dau bătuţi şi refuză în continuare să se mute din clădirea în care funcţionează de 60 de ani. Cadrele didactice sunt hotărâte să picheteze Primăria Timişoara, vineri, de la ora 12.00, asta în cazul în care vor obţine autorizaţie de la reprezentanţii municipalităţii.


Profesorilor li se vor alătura elevi, părinţi, dar şi câţiva dascăli de la Grupul Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii, care a fost comasat cu Colegiul Tehnic „Ion Mincu”.

Radu Bilavu, preşedintele Sindicatului „Paul Popescu Neveanu”, ne-a declarat că profesorii de la Colegiul Tehnic de Vest au şi găsit o soluţie pe care o s-o prezinte primarului Robu, astfel încât să nu mai fie mutaţi în locaţia de pe B-dul Liviu Rebreanu, ca să le facă loc elevilor de la Liceul de Arte Plastice. „Primarul Nicolae Robu le-a sugerat să găsească soluţii şi colegii mei s-au gândit la una. La un etaj al internatului funcţionează liceul particular „Milenium” şi s-ar putea ca elevii de acolo să fie mutaţi în clădirea de pe B-dul Liviu Rebreanu, iar Liceul de Arte Plastice să funcţioneze în aceeaşi locaţie cu Colegiul Tehnic de Vest, pe B-dul Regele Carol I”, ne-a explicat Radu Bilavu.

Vă reamintim că primarul Robu i-a ameninţat pe profesorii de la Colegiul Tehnic de Vest că le va face plângere penală pentru că nu au respectat hotărârea de Consiliu Local. De asemenea, edilul şef nu mai vrea să plătească utilităţile pentru clădirea în care colegiul funcţionează şi „se mai gândeşte” dacă-i va lăsa pe dascăli fără lefuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.