Rezultate Bacalaureat 2013, sesiunea de toamnă. Unde afli ce notă ai luat...

Rezultate Bacalaureat 2013, sesiunea de toamnă. Unde afli ce notă ai luat UPDATE Câți elevi din Timiș au promovat examenul

0
DISTRIBUIȚI
rezultate bac 2013
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Cei 2.365 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş care s-au înscris în cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului au aflat în urmă cu puţin timp dacă au promovat „examenul maturităţii”.


Rezultatele parţiale ale examenului au fost afişate la cele şase centre de din judeţul Timiş, urmând ca Ministerul Educaţiei să le publice în scurt timp şi pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro. Din momentul afişării rezultatelor, elevii au la dispoziţie patru ore ca să depună contestaţii, în cazul în care nu sunt mulţumiţi de media obţinută. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi publicate joi, 5 septembrie. Potrivit primelor date centralizate de Ministerul Educaţiei, la nivel naţional, doar 21,1 % dintre absolvenţii de liceu au obţinut cel puţin media 6 necesară promovării examenului.

La sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat, promovabilitatea în judeţul Timiş a fost de 55,56 %. Rămâi pe PRESSALERT.ro ca să afli ce notă ai luat!

UPDATE Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, 26,8% dintre elevi au promovat în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Adică, din cei 1.500 de candidați au obținut note de trecere 500.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.