Robu anunță, din nou, că le va face plângerile penale profesorilor de...

Robu anunță, din nou, că le va face plângerile penale profesorilor de la Colegiul de Vest. Vezi ce spune despre banii de la CLT

2
DISTRIBUIȚI

colegiul_de_vest

Edilul şef Nicolae Robu a comentat astăzi vizavi de situaţia elevilor de la Colegiul Tehnic de Vest.  Deşi la debutul scandalului privind mutatea primarul spunea că va cere sprijinul jandarmilor şi al poliţiei pentru a-i evacua pe profesori,  acum Robu a decis să ia calea legii.


  Mai exact, acesta a anunţat că deşi  cei de la Tehnic au rămas în vechea clădire, lucrurile nu vor rămâne aşa. Primarul va depune plângere penală pe numele profesorilor care s-au împotrivit mutării.  „Ei au acelaşi personal ca şi când aveau 1.200 de elevi. La sfârşitul lunii septembrie îşi vor epuiza fondul de salarii alocat de minister. Au cheltuieli materiale anuale în valoare de 930.000 de lei şi doar 200.000 de lei sunt acoperiţi de la Bucureşti. Restul îi pune Consiliul Local, vor ca eu să fac o solicitare de suplimentare, dar nu o să le mai dăm bani dacă refuză mutarea. La Colegiul Tehnic de Vest doar 12 clase sunt ocupate, din 26, şi nu e normal aşa ceva. Acolo s-ar mai putea amenaja spaţii până la 30 de clase”, a explicat Robu. Totodată primarul s-a plâns că este surprins în mod neplăcut de atitudinea profesorilor care l-au minţit în repetate rânduri cu privire la numărul de elevi care fac naveta, dar şi cu privire la alte cheltuieli. Indiferent de durata litigiului, Robu spune că nu îşi va schimba decizia şi că cei de la Vest se vor muta.

2 COMENTARII

  1. 730000 RON se dau din banii timisoreniilor pentru o institutie ce ofera societatii 3 absolventi cu bacalaureat. Solutia nu-i mutarea ci desfiintarea, la revedere, in ultimii 3 ani doar 18 elevi au luat bacalaureatul. Daca sunt doar scoala de meseriasi, sa ramana doar scoala de meserii. Ca un amanunt in 2011 cei 3 care au luat bac-ul sunt 1 de la fara frecventa si 2 seral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.