Robu se pregătește de o nouă revoluție în primărie: cum vrea să-i...

Robu se pregătește de o nouă revoluție în primărie: cum vrea să-i controleze pe angajații care-și fac programul cum îi taie capul

2
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Primarul Nicolae Robu face revoluţie în primăria Timişoara. În timp ce anunţa noutăţile de la Direcţia Fiscală, Robu a făcut ieri şi câteva comentarii vizavi de activitatea personalului din primărie. Edilul şef a spus că a primit mai multe reclamaţii cu privire la faptul că angajaţii din primărie nu respectă programul de lucru şi astfel treaba nu se face la timp sau ca la carte.


Astfel, primarul a promis că va verifica sistemul de pontaj electronic pentru a vedea de câte ori iese fiecare angajat din instituţie. În plus, Robu spune că a făcut şi un sondaj în rândul angajaţilor pentru a vedea care ar fi programul de  muncă pe care aceştia îl doresc. Nu au fost puţini cei care şi-au exprima dorinţa de a începe ziua de muncă de la 7.30, lucru cu care primarul nu este de acord. Robu spune că vrea ca ziua de muncă să înceapă la 8.00, dar programul să se respecte. Până una alta, de la 1 octombrie programul angajaţilor din primărie ar putea să se prelungească cu o oră, prin introducerea unei pauze de masă oficiale, având în vedere că angajaţii servesc prânzul când vor şi unii uită să se mai întoarcă. De menţíonat este faptul că edilul şef a făcut anunţul ăn cadrul conferinţei săptămânale a viceprimarului Traian Stoia.

2 COMENTARII

  1. OMUL ACESTA NUMAI E CREDIBIL , DUPA CE NE-A MINTIT CA UN ORDINAR IN CAMPANIA ELECTORALA . HAOS SI MAFII SUNT PESTE TOT IN PRIMARIE . POATE , TE UITI UN PIC LA RAHATUL ALA DE SECRETAR COJOCARII CARE SE DUCE CU MASINA PRIMARIEI DUPA ODRASLA LA GRADINITA ZILNIC SI O MAI SI DUCE ACASA . SI ASTA DIN BANII NOSTRI ROBULE . NU VA MAI SATURATI , BATA-VA DUMNEZEU DE NEAVENITI !

  2. Robu-le ai cazut in penibil ! Incepi sa bat campii si sunt tot mai convins pe zii ce trece ca ai fost cea mai proasta alegere pt functia de primar !Jenant ,penibil si din pacate fara valoare ! Te inconjori de oameni josnici ce te manevreaza ca o marioneta ce esti nimic mai mult! In afara capriciilor personale cu echipa lui peste prajit poli(nu merita sa o scriu cu litere mari ) si a aberatiilor artistice in rest nimic nu ai in spatiul dintre urechi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.