Rugbyştii timişoreni au voie să joace pe „Dan Păltinişanu”. De ce e...

Rugbyştii timişoreni au voie să joace pe „Dan Păltinişanu”. De ce e prea târziu pentru a mai intra în Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI
antrenamente pe dan paltinisoanu01_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

RCM UVT Timişoara a primit aprobarea scrisă de la preşedintele Consiliului Judeţean Titu Bojin de a juca pe „Dan Păltinişanu” jocurile din Cahllenge Cup. Documentul a  venit după ce se ivise o portiţă pentru ca echipa să poată juca totuţi în această toamnă în Challenge Cupă, după retragerea unei formaţii din Spania.

Până la urmă, campionii de la Timişoara nu au mai putut juca în Challenge Cup pe „Dan Păltinişanu” în această toamnă deoarece organizatorii competiţiei au dat locul unei selecţionate din Portugalia.


Locul rămas vacant era cel ocupat de o selecţionată a Spaniei, Cavalieri, care s-a retras din motive financiare. „Echipa Cavalieri s-a retras din Challenge Cup şi Federaţia Română ar fi putut participa cu încă o echipă, pe lângă selecţionata Lupilor Bucureştiului. Există varianta să participe o selecţionată a Portugaliei, o altă echipă din România şi  o echipă din Federaţia Rusă. Am primit acceptul de a juca pe «Dan Păltinişanu» şi le mulţumesc celor din Consiliul Judeţean. Până la urmă, organizatorii au ales ca locul vacant să fie ocupat de selecţionata Portugaliei”, a declarat vicepreşedintele clubului, Dan Dinu. Aprobarea pentru a folosi stadionul era doar pentru meciurile din Challenge Cup acum, dar Dan Dinu a explicat că împreună cu autorirăţile se caută soluţii pentru anul viitor, atât cu Stadionul CFR, cât şi alte variante din Timişoara.

poză

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.