Senatorul Ben Oni le cere jurnaliştilor să nu mai lanseze „chestiuni care...

Senatorul Ben Oni le cere jurnaliştilor să nu mai lanseze „chestiuni care să aducă bulversare socială”

3
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean 20

Senatorul Ben-Oni Ardelean s-a supărat pe jurnaliştii din Timişoara întrebat dacă are de gând să candideze pentru postul de primar al Timişoarei în ipoteza în care Nicolae Robu ar fi demis ca urmare a unei sentinţe de incompatibilitate privind funcţiile de rector al Univestităţii Politehnica Timişoara şi cea de senator, pe care le-a deţinut simultan, Ardelean a dojenit presa.


Acesta a a cerut să fie făcute publice numele celor cărora el le-ar fi spus că are asemenea intenţii caz în care îşi va semna pe loc demisia. Mai mult, Ardelean a comentat că „o asemenea întrebare este de tipul vine sfârşitul lunii în 2013 sau Timişoara va deveni deşert. Vă fac rating, dar nu vă fac onoare. Nu mai lansaţi chestiuni care să aducă bulversare socială”. Legat de decizia mult aşteptată primarul a comentat că îşi menţine poziţia şi anume că nu crede că va păţi ceva. „Nimeni numai că nu face efortul să citeasă vreo cinci rânduri, dar şi când le citesc eu din lege nu sunt ascultate pentu că dă bine. În mod normal nu ar trebui să pierd procesul cu o justiţie corectă. Am fost ales într-un anumit cadru legal care îmi permitea să deţin ambele funcţii şi după trei ani s-a schimbat legea. Dacă prin absurd justiţia ar greşi şi ar considera că a fost vorba de incompatibilitae măsura care ar decurge ar fi interdicţia de a ocupa funcţiile publice respective nu aş mai putea să fiu senator şi rector timp de trei ani”.

3 COMENTARII

  1. Sunt satul si scarbit de atacurile presei si dezinformarea din Romania. Exact cum spunea domnul Ben-Oni, da-ti numele celor care au facut asemenea afirmatii nu veniti cu inventii si nesimtire. Un om capabil ca si domnul Ben-Oni stie sa faca fata unor astfel de situatii, si intrebari provocatoare, nu imi fac griji, un om de nota 10+.

  2. luati-va de mana cu de banat, alte panarame, care au realizat performanta de a scrie in aceiasi propozitie ca robu de fapt nu isi poate pierde mandatul de primar, dar ca dupa ce si-l va pierde?!?!?! ardelean ii v-a lua locul de primar?!?!!? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.