Senatorul Ehegartner, membru în comisia parlamentară care a vizitat Roșia Montană: „Nu...

Senatorul Ehegartner, membru în comisia parlamentară care a vizitat Roșia Montană: „Nu au fost violențe, a fost huiduit domnul Cernea”

3
DISTRIBUIȚI

robu enervat02_resize

Aur, cianură și circ – aceasta pare să fie deviza sub care s-a desfășurat vizita comisiei parlamentare ce s-a deplasat la Roșia Montană pentru a purta discuții cu autoritățile și cu localnicii.


Contactat de PRESSALERT.ro ca urmare a incidentului în care deputatul Remus Cernea a fost huiduit, senatorul PNL Petru Ehegartner a oferit câteva detalii legate de vizita de astăzi. Liberalul ne-a explicat că aleșii au avut discuții cu ONG-urile din zonă, cu localnicii, cu oameni pro, contra și cu primarii din localitățile învecinate cu Roșia Montană. Legat de incidente, Ehegartner a lămurit că, personal, nu a fost atacat, dar că „cei care erau pro au fost și ușor violenţi  la modul general. Au scandat tot felul de lozinci, dar nu a fost violenţă, a fost huiduit domnul Cernea. Obiectul acestor întâlniri a fost să îi ascultăm pe toţi, am vrut să vedem atitudinea și care sunt realităţile de acolo, dar discuțiile au avut rol informativ, nu am luat vreo decizie” . Mâine, membrii comisiei vor reveni la București, acolo unde vor avea întâlniri cu reprezentanți ai mai multor ministere, ai SRI și SIE. O decizie privind exploatările va fi luată cel mai devreme la jumătatea lunii octombrie, a mai completat senatorul liberal.

3 COMENTARII

  1. Ce profesiune are dl Ehegartner? Ce parcurs profesional are domnia sa? Unde a lucrat si ce a facut? Ce legatura exista intre electrotehnica si buget, finante? Unde si-a facut studiile si cind? Unde locuieste, ce avere are, anii cind a obtinut-o si din ce anume?(exact). Ce a facut si ce face CONCRET, cu subiect si predicat, pentru mine, ca timisorean? Cite proiecte concrete si bune pentru Timisoara, adica pentru noi(nu pentru ei) a sustinut in parlament si s-a batut pentru ele? Cum a juns in PNL?(si inca pe lista parlametarilor!) Cu ce se ocupa in timpul cit nu isi exercita „profesiunea”de parlamentar? Vrem sa stim intregul profil, material, moral, profesional etc al acestui distins domn! Multumesc!

  2. Danna draga, dar te obsedeaza rau de tot senatorul Petru Ehegartner!! sa fi sigura de un lucru este mult mai OK dacat alti politicieni din TM si Romanica! citeste-i CV, este public! a facut multe la viata sa inaite sa faca politica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.