Soluția țărănistului Orza la problema grafferilor: dosar penal și curățenie

Soluția țărănistului Orza la problema grafferilor: dosar penal și curățenie

1
DISTRIBUIȚI

orza-si-ciuhandu-640x480

Adrian Orza, consilier local PNŢCD, nu este de acord cu măsura propusă de primarul Robu de a-i amenda pe proprietarii clădirilor desenate. Din punctul de vedere al fostului viceprimar al Timişoarei, există două tipuri de manifestări în oraş: unele artistice, care se pot numi artă şi care sunt realizate în timpul zilei, şi altele realizate noaptea de către cei „care fac porcării pe clădiri pentru care acest lucru înseamnă adrenalină”.


Adrian Orza a explicat, astăzi, că proprietarii nu au nicio vină pentru că de pe domeniul public cineva le desează clădirea, iar măsura luată de municipalitate de a-i amenda doar îi va speria şi a adăugat ironic că „o să vedem cum soţul, soţia, bunica o să stea de pază în schimburi. Este ca şi cum unui om i se fură portofelul, acesta reclamă la poliţie ce i s-a întâmplat şi tot el primeşte amendă pentru că nu a fost atent”.

Ţărănistul Adrian Orza crede că în cazul în care proprietarii de clădiri vor fi amendaţi, desenele nu vor dispărea niciodată pentru că „grafferii vor desena la infinit, iar oamenii vor repara clădirile la infinit. Soluţia e ca Poliţia Locală să înceapă să-i prindă, să le facă dosar penal pentru distrugere şi să fie trimişi să facă muncă în folosul comunităţii, să cureţe clădirile mâzgălite pe cheltuiala lor. Atunci să-i văd în salopete frumoase cum stau căţăraţi pe faţade şi repară clădirile. Cred că puterea exemplului va conta pentru cei care se cred mai viteji şi au impresia că nu-i prinde nimeni”.

 

1 COMENTARIU

  1. O propunere logica fata de aberatia ca tot proprietarul sa plateasca amenda. Oare Politia Locala va amenda si CFR-ul pentru vagoanele cu graffiti care tranziteaza Timisoara? Vor fugi dupa trenuri cu bicicletele din dotare? Amenda va fi data mecanicului, sau fochistului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.