Bărbatul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care s-a sinucis, prins...

Bărbatul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care s-a sinucis, prins în flagrant transportând migranţi UPDATE 1 Decizia instanţei

0
DISTRIBUIȚI

sorin urziceanu retinut

Sorin Urziceanu, timişoreanul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care acesta s-a sinucis, a fost prins, azi noapte, în flagrant, în timp timpul unei operaţiuni a DIICOT Timişoara. Şoferul de taxi da fost prins de poliţiştii de frontieră timişeni când debarca, în apropierea vămii arădene Turnu doi cetăţeni irakieni care urmau să treacă ilegal graniţa în Ungaria. Asupra sa au fost găsiţi cei 200 de euro, partea sa pentru transport. O altă parte din bani a ajuns la cei doi senegalezi care i-au racolat pe irakieni. Anchetatorii au stabilit faptul că în ultima perioadă, Urziceanu a transportat mai multe grupuri de migranţi pentru a părăsi ilegal ţara, un grup de şapte persoane fiind capturat, săptămâna trecută, în apropierea vămii Cenad.


Toţi cei cinci au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. „Nu este vorba de nici un ban. Este vorba de lipsa de colaborare dintre Poliţia de Frontieră Timişoara. Vă spun mai multe când ies”, a susţinut Urziceanu când a fost dus, încătuşat, la audieri.

Sorin Urziceanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de șapte ani ,în 6 septembrie 2011, de Tribunalul București, fiind găsit vinovat pentru că a vândut pe internet substanța interzisă. Furadanul a fost cumpărat de o fană a Mădălinei Manole care l-a folosit, sinucigându-se cu ajutorul acestei substanțe în noaptea de 13/14 iulie 2010. La momentul acela în casă erau soțul, soacra și copilul artistei. Imediat după sinuciderea Mădălinei Manole, Urziceanu a fugit din țară  Pe numele lui Urziceanu a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă în 18 octombrie 2010. El a fost dus în arest în 9 noiembrie, după ce s-a predat Parchetului Tribunalului Bucureşti, susţinând că a fugit de frică. El a fost eliberat din arest în noiembrie 2010, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv ca acesta să fie cercetat în libertate, cu interdicţie de a părăsi ţara.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate detaliile acestui caz.

UPDATE 1 Tribunalul Timiş a decis arestarea pe 29 de zile a lui Urziceanu şi a celor doi senegalezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.