Spectacol impresionant la House Parade, cu vodkă în loc de jachetă pentru...

Spectacol impresionant la House Parade, cu vodkă în loc de jachetă pentru britanicul Emalkay GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-949572298">

hp (2) [1024x768]

Aproximativ 1.500 de tineri s-au adunat azi noapte în „păduricea“ care serveşte pe post de gazdă ediţiei aniversare a House Parade-ului, situată pe Calea Aradului, la kilometrul şase, pentru a asista la performance-urile invitaţilor britanici şi autohtoni care au colorat primul episod al binecunoscutului festival născut în oraşul nostru.

Deşi cea de-a zecea ediţie a manifestării a început la ora 21, după cum era de aşteptat, spectatorii nu s-au înghesuit prea devreme la faţa locului, primele două nume prezente pe afiş – autohtonii Acutra şi Enforge – mixând în faţa unui număr mic de oameni. Spectacolul adevărat a început odată cu prezenţa britanicului Emalkay la pupitrul de mixaj, care a inclus în setul său câteva remixuri de succes realizate de el, dar şi „hituri“ din zona muzicii dubstep, care au fost primite cu urale de publicul prezent. Celălalt invitat britanic al nopţii, Benga, a urcat alături de el în pupitru, probabil pentru a se familiariza cu publicul timişorean. La scurt timp după ce şi-a început setul, Emalkay, venit la faţa locului într-un tricou, a cerut organizatorilor o jachetă, având în vedere că s-a făcut frig. Atunci când aceştia i-au oferit preţiosul veşmânt, britanicul n-a mai avut nevoie de el, „încălzindu-se“ pe parcurs cu înghiţituri dintr-o sticlă de vodkă, după care le-a transmis acestora că se simte foarte bine. Şi un sincer… „My  jacket is vodka“. Setul lui Benga a reuşit să fie de asemenea la înălţime, acesta oferindu-le fanilor o noapte plină de „drujbe“ din zona dubstep-ului, inclusiv cu câteva acorduri din celebrul hit Smells like teen spirit, al celor de la Nirvana. După cum era de aşteptat, show-ul celor de la Şuie Paparude a fost unul care a reuşit să ridice toate mâinile în aer, cei trei muzicieni îndrăgostiţi pânăă peste urechi de „Timi“ reuşind să creeze o atmosferă explozivă.

Ca de fiecare dată, spectacolul de lumini şi sunet de la House Parade este impresionant, iar scena în formă de piramidă, în vârful căreia au urcat invitaţii, de mare efect. Evenimentul a mai beneficiat de un show cu flăcări şi proiecţii. Astăzi, nebunia continuă de la ora 16 la Iulius Mall, în zona fostului patinoar cu o mini-scenă, rampe pentru skateri, un workshop de montare a bicicletelor şi un show de street dance şi o paradă de biciclete. De la ora 21, la pădurice, spectacolul îi are ca invitaţi pe Dare, Gabriel Ross, Stefanno b2b Jullianno, James Zabiela (Marea Britanie) şi Leon Bolier (Olanda).

Foto: Sabin Cercel

3 COMENTARII

  1. La cat de plafonata era lumea, majoritatea celor prezenti nu meritau un artist de calibrul lui Benga…la un party se mai si danseaza pe langa check-in-uri

  2. si a doua zi cum a fost, ca nu prea s-a mai auzit nimic?
    am auzit ca mai slaba decat prima. abia astept comunicatul organizatorilor in care sa zica ca au avut 8000 de oameni cum si-au propus, cand in realitate nu au fost mai mult de 2500 in total…alt event semi-ratat cu muzica electronica la TM, povestea asta nu mai tine:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.