Sunete electronice în fostele hale care au găzduit TM Base-ul, la Re:Fresh...

Sunete electronice în fostele hale care au găzduit TM Base-ul, la Re:Fresh TM

2
DISTRIBUIȚI

sigma1

Cele mai proaspete sunete electronice cu invitaţii Sigma (Marea Britanie),  nou videoclip şi material live Şuie Paparude în premieră la Timişoara, bass greu cu Gojira & Planet H, vor fi ingredientele principale ale evenimentului Re:Fresh TM, programat să se desfăşoare în data de 19 octombrie, la hala industriala de pe str. Pictor Zaicu nr. 19, care au găzduit ediţia din 2007 a festivalului TM Base.

Britanicii Sigma (Cameron Edwards şi Joe Lenzie) activează în branşă încă din anul 2007. De la primele release-uri la Hospital & Viper Rec., până la piese uriaşe precum „Night and Day”, „The Jungle”, „Stronger”, „Lassitude” (cu DJ Fresh) şi „All Blue” (cea mai descărcată piesă de pe DrumandBassArena UK), acest duo exploziv s-a catapultat în prima linie a sunetului drum&bass global, devenind parte integrală în scenă.


De-a lungul anilor, membrii Sigma au cucerit premiul de „Best Breakthrough DJs” şi au avut o serie de remixuri pentru nume ca Ellie Goulding, Eric Prydz, Groove Armada, Sway sau Rusko.

Şuie Paparude este un nume de referinţă din muzica electronică românească. Veteranii scenei electro din țara noastră vor veni la Timișoara cu un videoclip nou, material proaspăt augmentat de proiecţii şi atitudine de şcoală nouă într-un nou performance live unic.

Gojira activează din 2005 pe scena autohtonă. Predispus către combinaţii îndrazneţe şi nemaipracticate, prestaţiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină, reuşind să le aducă zâmbetul pe buze.

Planet H aka Paul Opriş este absolvent al Academiei De Muzică “Gheorghe Dima”, iar activitatea lui de producător include multe genuri, de la punk şi metal la muzică electronică şi hip hop. În iarna anului 2011, Planet H a reluat legătura cu fostul său coleg de la Green Channel, Gojira, şi au pus bazele formaţiei Gojira & Planet H. Mai multe amănunte despre bilete şi accesul la acest eveniment vor fi făcute publice în viitorul apropiat.

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Suie Paparude este trupa legendara a muzicii electronice din Romania, probabil singura.
    in plus Suie va lansa in cadrul evenimentului un nou videoclip realizat de timisoreanul u8 si va canta multe piese noi din albumul ce va fi lansat in 2014.
    in plis evenimentul beneficiaza de prezenta a inca 2 headlineri, Sigma chiar in premiera in Timisoara (daca nu in tara), deci varietate exista:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.