Tentativă de viol asupra unei studente în toaleta trenului. Vezi cum a...

Tentativă de viol asupra unei studente în toaleta trenului. Vezi cum a acționat agresorul

0
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol după ce a muşcat de mână o studentă şi a ameninţat-o cu cuţitul în toaleta trenului, încercând să întreţină relaţii sexuale cu ea.

„Fapta a fost comisă în trenul Regio Simeria-Teiuş, victima, o studentă de 23 de ani, fiind invitată la capătul vagonului de către autor, pe care l-a cunoscut în compartimentul trenului, pentru „a fuma o ţigară”.


Ajunşi în capătul vagonului, tânăra a fost împinsă în toaleta trenului unde a fost ameninţată cu un briceag şi i s-a cerut să întreţină raporturi sexuale cu suspectul. Victima a opus rezistenţă şi a reuşit să scape, însă a fost muşcată de către agresor de mână şi tăiată superficial cu briceagul la degetul arătător stâng”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, în urma sesizării, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe agresor pe DN7, în zona haltei Aurel Vlaicu.

„Asupra bărbatului a fost găsit un briceag multifuncţional, despre care s-a stabilit că a fost folosit la comitrerea faptei. Împotriva suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Hunedoara, iar Judecătoria Orăştie a emis mandat de arestare pe numele său pentru 29 de zile”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.