Timişoreanul Geo Da Silva, recital de succes în celebrul club Pacha din...

Timişoreanul Geo Da Silva, recital de succes în celebrul club Pacha din Spania FOTO

0
DISTRIBUIȚI

pacha (2)

Timişoreanul Geo Da Silva a susţinut alături de DJ-ul italian Jack Mazzoni un recital incendiar zilele trecute în faimosul club Pacha de pe celebra plajă La Pineda, din Spania, o locaţie care beneficiează de un impresionant soundsystem de 43.000 de waţi şi peste 145.000 de lumini. „Am primit cu o deosebită satisfacţie invitaţia organizatorilor de a susţine un recital în inima Spaniei şi a fost primul meu eveniment din Spania. Deşi iniţial ar fi trebuit să fac show doar jumătate de oră, graţie faptului că lumea s-a simţit foarte bine, am rămas mai bine de o oră în pupitru, iar reacţia publicului a fost extraordinară“, spune muzicianul care a atins prima poziţie a topului celui mai mare post de radio din Barcelona, Flaix FM cu single-ul Booma Yee. În trecut, printre invitaţii celebrului Pacha La Pineda s-au numărat staruri internaţionale ca Antoine Clamaran, Steve Aoki, Afrojack sau Bob Sinclair.

Geo Da Silva s-a născut în 12 iunie 1976 şi a cunoscut succesul internaţional odată cu “I’ll Do You like a Truck”, o melodie care a fost folosită în serialul The Office, difuzat de televiziunea americană NBC şi care a devenit un mega-hit în Mykonos.


Actualmente este artist al binecunoscutei case de discuri spaniole Blanco Y Nero şi se află în clasamentele internaţionale cu piesele «Hey Mr. DJ Get Up» şi «Booma Yee», videoclipul acesteia din urmă – melodie realizată alături de Jack Mazzoni – având parte de peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.