Tricou special al lui ASU Poli, vândut prin licitaţie online pentru a...

Tricou special al lui ASU Poli, vândut prin licitaţie online pentru a ajuta un fan. Povestea lui Andrei

0
DISTRIBUIȚI

marchis foto asu politehnica facebook

Suporterii alb-violeţi au vândut tricoul purtat de atacantul Adrian Marchiş la jocul cu ASA Tg. Mureş de duminică într-o licitaţie online. Cea mai mare sumă oferită a venit din Germania, de la Otmar Funk, un polist, care e şi autor al unei cărţi despre echipa favorită: „Întuneric şi lumină”.


Suma oferită, 120 de euro, va ajunge la Andrei Gerber, un tânăr timişorean cu dizabilităţi locomotorii care trebuie să urmeze un tratament foarte scump.

Tricoul cu numărul 12 purtat de Marchiş în amicalul de la Tg. Mureş, are semnăturile tuturor jucătorilor lui ASU Poli pe el şi a fost acontat cu suma de 530,65 lei. Banii vor merge la un suporter aflat în dificultate, Andrei Gerber. Acesta are 24 de ani şi e membru fondator al grupului de autoreprezentanţi „CevaDeSpus” din Timişoara. El e nelipsit de la jocurile lui BC Timişoara şi ASU Politehnica, în ciuda problemelor de sănătate. Tânărul se deplasează în fotoliu rulant şi trebuie să urmeze un tratament scump cu toxina botulinica pentru relaxarea musculaturii. El are nevoie de 2.000 de lei o dată la două, trei luni în condiţiile în care veniturile lunare ale lui Andrei și ale mamei sale nu ajung nici măcar la jumătate din această sumă. Cei care vor să-l ajute pe Andrei pot face o donație în contul titularului Gerber Andrei-Heinrich RO77BACX0000000534360000.

Foto: Facebook ASU Poli Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.