Ultimatum de la primărie pentru profesorii de la Colegiul de Vest: dacă...

Ultimatum de la primărie pentru profesorii de la Colegiul de Vest: dacă nu vor pleca de bună voie, vor fi scoși cu forța din clădire

0
DISTRIBUIȚI

colegiul_de_vest

Reprezentanţii Primăriei Timişoara sunt decişi să mute Colegiul Tehnic de Vest în noua locaţie de pe B-dul Liviu Rebreanu cu orice preţ până la începerea anului şcolar ca să-i facă loc Liceului de Arte Plastice în clădirea de pe B-dul Regele Carol I.


În acest sens, dascălii au fost contactaţi în această dimineaţă de reprezentanţii primăriei ca să-i anunţe că mobilierul va fi mutat din sălile de clasă până sâmbătă cu sau fără voia lor. Nu a durat mult şi profesorii s-au trezit în clădire cu Mihai Costa, șeful Direcţiei Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale din cadrul Primăriei Timişoara, care a încercat să-i convingă să se mute, însă fără succes. Astfel că de mâine, reprezentanţii municipalităţii intenţionează să pătrundă cu forţa în sălile de clasă ca să mute mobilierul şi restul obiectelor la Şcoala Generală Nr. 9.

Profesorii de la Colegiul Tehnic de Vest nu vor să se mute din clădirea în care instituţia funcţionează de 60 de ani pentru că se tem că elevii nu vor mai fi interesaţi să se înscrie şi îşi vor pierde locul de muncă. Pe de altă parte, Primăria Timişoara vrea ca elevii de la Liceul de Arte Plastice să elibereze clădirea din centrul oraşului pentru care municipalitatea plăteşte lunar o chirie de 30.000 de euro.

Foto: evz.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.