Un cuplu a încercat să scoată ilegal propriul copil din țară. Locul...

Un cuplu a încercat să scoată ilegal propriul copil din țară. Locul incredibil în care era ascunsă fetița de 4 ani

2
DISTRIBUIȚI

vama

Polițiștii de frontieră de la Cenad au avut parte de o surpriză mai neobișnuită azi-noapte când, în jurul orei 1.00, au descoperit că o familie cu trei copii transporta ilegal un alt pasager, ascuns unde se așteptau mai puțin.

Audi-ul în care se aflau Angel R., de 25 de ani, și soția sa Fabiola R., de 27 de ani, și cei trei copii ai lor, cu vârste între 2 și 6 ani, din județul Teleorman, se aflau pe sensul de ieșire din țară când, la controlul specific, polițiștii au descoperit că cei doi mai aveau un copil în mașină, o fetiță de 4 ani.


Micuța se afla ascunsă sub fusta mamei, pe scaunul din dreapta din față, iar cei doi au recunoscut că au recurs la această metodă pentru cu nu au apucat să-i facă acte de călătorie fetiței. Ei le-au arătat polițiștilor un certificat de naștere prin care au demonstrat că fata este fiica lor. Toată familia vroia să ajungă în Spania. Acum ei au dosar penal pentru “participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei”.

 

2 COMENTARII

  1. Saracii oameni…tot in astia saraci dau politistii de frontiera! Daca aveau la ei 100 de euro erau deja in spania! Trec zilnic zeci de familii cu copi fara acte sau acte expirate si nu le face nimeni dosar, ce sa mai vorbim de evaziunea din vama cenad? E bine ca politistii de frontiera si vamesii din vama cenad se lauda ca isi rotunjesc salariul lunar la 5000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.