Unde se pot retrage liberalii nemulțumiți de politica lui Nicolae Robu

Unde se pot retrage liberalii nemulțumiți de politica lui Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

robu ehegartner

“Speranţa nu moare niciodată” spune un proverb românesc. Dovada că zicala e adevărată a fost făcută astăzi de către preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, care a declarat că alianţa DA formată din Forţa Civică şi PNŢCD s-a întărit cu un nou aliat. Este vorba despre Asociaţia Iniţativa România Liberală.  Moldovan admite că, la nivel local, alianţa DA nu a avut forțe tari încă de la constituire,  însă tărănistul speră încă la o colaborare cu PDL Timiş. Întrebat despre această ipoteză, la anunţul constituirii alianţei, deputatul PDL Alin Popoviciu a declarat că vrea să vadă rezultatele alianței şi abia apoi va lua o decizie cu privire la posibile coaliţii.  Astăzi, Moldovan a comentat vizavi de replica deputatului PDL că “domnul Popoviciu, în nume propriu, poate să spună orice.


Dânsul este deputat şi vrea să organizeze acţiuni «cultural» în Parlamentul României, iar noi avem de reorganizat pe plan local”. Imediat după ce l-a ironizat pe Popoviciu pentru că vrea să facă un concurs de miss în Parlament, Moldovan a comentat că poarta este deschisă şi că are o relaţie foarte bună cu preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Cât despre planurile politice ale DA, Moldovan a precizat că alianţa va candida atât la alegerile pentru Parlamentul European, cât şi la cele prezidenţiale. Legat de posibile transferuri din rândul membrilor PNL Timiş, şeful ţărăniştilor din judeţ spune că nu are veşti, însă a precizat că cei nemulţumiţi de politicile lui Nicolae Robu au acum o şansă de schimbare. Vă reamintim că liberalul Ovidiu Drăgănescu, reprimit în PNL după ce s-a retras din cursa pentru Primăria Timişoara, a participat la prima reuniune a Iniţiativel RL.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnii astia au omorat PNTCD-ul din 2000, la cat de bine au guvernat in 96-2000. Acum fac ochi dulci oportunistilor din PNL. Doar aceia pleaca daca nu sunt in carti. Luati-i fratilor, ca ne faceti un mare bine. Un liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.