Weekend cu adunarea trupelor timişorene la Made In TM, Holograf şi Faydee

Weekend cu adunarea trupelor timişorene la Made In TM, Holograf şi Faydee

1
DISTRIBUIȚI

implant1

ASTĂZI. La D’Arc pe Mal, de la ora 19.00 începe Made in TM., acţiunea care adună laolaltă trupele timişorene, în prima zi a acesteia fiind programate recitaluri cu Arc Gotic, Nomega, Ora H, Brum, Rubik’s Cube şi Implant Pentru Refuz. La clubul Biofresh are loc un recital de jazz „Brazilatafro”, cu Lucian Nagy, Dan Mitrofan, Victor Miclăuş, Tavi Scurtu şi invitatul special  Gabriel Oscar Rosati, la Fratelli are loc un concert Holograf, iar la Heaven Outdoor e concert Faydee. La capitolul party la Bunker e Mash Ups Out Of Control, la Café Déjà Vu din Galeria 1 are loc With love, music 9, la D’arc e Friday Party, la El Che e Revolutionary Friday, la LifePub e party de redeschidere cu karaoke, la Molly Mallone e Friday Party, la Porkys e Crazy Pig Party, la Taine se desfăşoară Friday Party iar la Toniq Bar mixează DJ Jo.

SÂMBĂTĂ. La D’Arc pe Mal, de la ora 19.00 e Made in TM (concerte cu The Case, Grave For Sale, Methadone Skies, Misguided, Burning Table şi Sebastian Spanache Trio), iar la Setup Venue, de la ora 22 e lansarea EP-ului Silent Regis – Silent Strike şi Kazi Ploae (bilet: 15 lei).


La capitolul petreceri, la Bunker e OMFG! Party Hard., la D’arc e Saturday Party, la El Che e Saturday on the Rocks, la Rost e Bassology from A to Z, la Snake e Out all night, cu Zoli Kova şi Samir iar la Toniq e Saturday Party. .

DUMINICĂ. la D’Arc pe Mal, de la ora 19 e ultima zi de Made in TM, cu concerte Mădălin Luca, Sonatic, Secret Evil Project, Mere,  Era Ticăloşilor şi JazzyBIT.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.