Weekend cu mari vedete la Timișoara: Zaz, Patrice, Finntroll şi Vieux Farka...

Weekend cu mari vedete la Timișoara: Zaz, Patrice, Finntroll şi Vieux Farka Toure

0
DISTRIBUIȚI

zaz2

ASTĂZI. La clubul El Che, de la ora 21.00, are loc un concert de pian şi voce cu Anamaria Nicoară (5 lei), la clubul Rost de la aceeaşi oră e o sesiune acustică alături de Bogdan Racz şi Ciprian Popa, iar la Porto Arte pentru amatorii folk-ului e concert cu Călin Bârcean. Pentru cei care iubesc cover-urile la Molly Mallone cântă Fely, Horea Crişovan, Florin Cvaşa şi Mircea Ardelean Jr., iar la Cucaracha e concert Blues Doctors and friends.

MÂINE. La Muzeul Satului Bănăţean începe o nouă ediţie a festivalului PLAI, în cadrul căruia, de la ora 20.00, au loc concerte cu Maia Vidal şi Zaz (bilet 50 lei la faţa locului, 40 lei în avans).


La Atelier DIY, de la ora 20.00, are loc un concert cu AWWO, Wish Upon A Star (Grecia), Oaken (Ungaria), la Heaven Outdoor de la ora 23.00, e concert Ştefan Stan & Band, iar la Jazz Office, de la ora 21.30 e concert Electronic Super Trei cu Dan Mitrofan, Anghel Mailat şi Teo Groszmuk. La capitolul petreceri la Bunker e Mash Ups Out Of Control, la El Che e Revolutionary Friday, la Molly Mallone e Friday Party, iar la Toniq Bar se desfăşoară Friday Party with DJ Jo.

SÂMBĂTĂ. La Muzeul Satului Bănăţean continuă festivalul PLAI cu concerte cu Maia Vidal, Vieux Farka Toure şi Patrice (bilet 50 lei), la Daos e concert cu Finntroll (Finlanda), TYR (Insulele Feroe) şi Skálmöld (Islanda), cu biletul 50 lei. La capitolul petreceri la Setup Venue, de la ora 22.00 e Unity Bass cu Mighty Boogie, Kolapsys, Zero (bilet: 5 lei), la Bunker e OMFG! Party Hard, la El Che e Saturday on the Rocks, la Galeria 1, de la ora 23.00 e Electronic music with Vess, Smoke, Beam (bilet: 10 lei), iar la Tonique e Saturday Party.

DUMINICĂ. La Muzeul Satului Bănăţean continuă Festivalul PLAI cu concerte cu Maia Vidal, Baba Zula şi Nuevo Tango Quintet featuring Marili Machado (bilet: 50 lei).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.